Self care night

Imorse vaknade jag till tidigt av en dröm och lyckades inte somna om så ikväll är jag trött efter en lång dag. Det känns mysigt att vara tillbaka i Göteborg och jag ska verkligen försöka njuta av dessa tre veckorna här uppe innan jag ska spendera >3 månader med päronen. Jag sa faktiskt till mamma i veckan lite skämtsamt att det kanske blir en dryg sommar eftersom BÅDE mamma och pappa ska gå hemma hela sommaren utan att jobba haha! Kommer jag någonsin få egentid? Visst pappa jobbar lite extra nätter, men haha då sover jag ju ändå så den egentiden kan man inte njuta av. Fast jag märker egentligen mest av att jag vill va "ensam" när jag pluggar och planen är ju inte att plugga något i sommar så allt faller säkert på plats ändå. Innan jag flyttade hemifrån hade jag typ noll behov av egentid för jag är ju trots allt extrovert, men efter att ha bott själv är det så värdefullt!

Hur som helst skjutsade pappa mig upp till Göteborg idag och jag är mycket tacksam att ha den lyxen. Det känns bättre att flänga mellan Göteborg och Trelleborg om jag inte belastar kollektivtrafiken för mycket. Minska smittspridning liksom! Skönt är ju dock att både mamma och pappa fått sina första vaccindoser så oron för smitta mellan oss har minskat.

Pappa och jag lunchade på Max på vägen, som alltid är obligatoriskt på bilresan! Sen fick jag lite hjälp med handling när vi kom upp och efter att pappa lämnat fick jag lite plugg gjort. I övrigt ikväll har jag pysslat om mig själv med dusch, skrubb, ansiktsmask, nagelfix och epilering. Dessutom beställde jag hem massor av sushi till middag eftersom jag hade sån sushicraving! Det har blivit en massa lyx för mig idag inser jag nu när jag tänker efter haha!

Resten av kvällen tänker jag spendera i sängen med serietittande och sova tidigt så jag orkar upp tidigt imorgon för gymmet. Ha en fortsatt fin helg!😘

Gillar

Kommentarer

Rosé
,

Hej Emilia,


Jag har till höst tänkt flytta hemifrån och undrar ifall du hade kunnat göra ett inlägg kring det med studentlägenheter och att bo ensam — hur fungerar det med bredband, el, utgifter vad gäller mat? Vilka lärdomar känner du att du fått av att bo ensam? Vad önskar du att du visste innan du bodde ensam? Vad är det värsta med att bo ensam? Absolut bästa? Hur planerar du din ekonomi som student? Har du tips? Några bra appar?


Du är bäst 😊