Så kul med suturering!

Till en början fanns en ambition att blogga igår, men orken försvann snabbt på kvällen så idag har jag desto mer att berätta istället! Igårkväll var jag iväg för att klippa mig och bli av med en del av den tjocka hästsvansen som ligger tung på min rygg när jag tränar och gör mig extra svettig mellan skulderbladen. Min vanliga frisör är föräldrarledig så jag testade en annan som jobbar på den salongen där jag fixar mina fransar. Ärligt blev jag inte supernöjd med klippningen för det blev lite för kort så nu får jag problem när jag vill sätta upp det för träningen, men hellre lite för kort än att bara klippa topparna för jag vill inte behöva klippa mig för ofta med tanke på hur dyrt det är hehe! Mitt hår växer så snabbt att det är precis lagom igen om ett par veckor.

Tidigare under dagen igår hade jag först föreläsningar hemma och sen drog jag till gymmet för att testa mitt första egna crossfitpass. Jag har en kompis som tränar mycket crossfit och försöker banka in i huvudet på mig hur mycket bättre funktionell träning är för min kropp långsiktigt jämfört med ren styrketräning. Det va motigt att testa eftersom jag inte riktigt har konditionen, men oj vad nöjd jag var med mig själv efter det passet jag körde igår. Passet är starkt inspirerat av Karolineepettersson på Instagram och jag ändrade bara små detaljer så att det skulle passa mig bättre. Det var tufft och jag kände mig alldeles febrig efteråt, precis som jag hört att man kan göra, men jag kände att jag styrkemässigt hade lite mer att ge så till nästa pass kommer jag nog köra något tyngre vikter.

Idag har jag varit på plats i skolan för första gången på evigheter och fick vara på kliniskt träningscentrum där för en heldag av praktiskt lärande. Under förmiddagen fick vi testa på suturering och det var det roligaste jag gjort på länge! Fy vad coolt det kändes! När det gick smidigt kände man sig som ett superproffs och samtidigt svor jag flera gånger över att jag glömde bort mig och höll nålföraren med fel fingrar haha! Efter lunch fick vi öva på steriltvätt inför operation och det har jag verkligen längtat efter att få lära mig. Vi hade en så rolig dag och det kändes som att detta verkligen behövdes som avbrott i distansstudierna.

I helgen ska jag ha en riktigt "fixarhelg" och kommer även slänga in ett annorlunda inlägg på bloggen. Ni får hänga med och se hur flitig jag orkar vara haha! 😘

Gillar

Kommentarer