Reflektion av året som gått och det kommande

​2014, levde det upp till förväntningarna och var det ett bra år? I början av 2014 skrev jag att året hade mycket att leva upp till med tanke på att 2013 var så awesome. Jag kan säga att 2014 inte har varit lika fantastiskt, men jag har inget större att klaga på. Så mycket förändring skedde och jag stör mig lite på att jag har bytt dator så jag inte har bilder från hela året. Det största var ju att jag slutade grundskolan och började naturvetenskapsprogrammet på gymnasiet, men jag har varit med om lärarmiddag, sjungit solo på skolavslutningen (igen), spexet, härliga övernattningar med folk från nian, varit i London (igen), sprungit "The color run", sett Lady Gaga (igen), utvecklats inom löpningen och fått nya bästa vänner mm. Gymnasiet blev inte exakt som jag tänkt mig, men jag har verkligen lärt känna nya fina personer. Egentligen känner jag inte att jag har förändrats så mycket som person, men mamma säger att hon har märkt det så då har jag nog det. Jag är mer självständig, mindre hemma och lever ett liv som inte kretsar så mycket kring mina föräldrar.

Vad väntar nu under det nya året då? Om ett år har jag gått halva min gymnasietid, så sjukt! Först kommer jag få kämpa mig igenom sista terminen i ettan och i sommar ska jag umgås med mina vänner, gamla som nya. Det ska bli en utlandsresa med pappa, fast vi vet inte var ännu hihi! Annars har jag nog inga större planer, men jag hoppas på att kunna hitta jobb. Jag behöver pengar under sommaren när studiebidraget inte kommer. 

Har jag några mål under året då? Försöka att ha lite mindre press på mig själv i skolan, nu har jag ändå hört bra om att läsa i Polen så då kan jag nog bo där, springa milen, dricka mer vatten, spara pengar så jag kan resa med mina vänner under 2016 och lära mig mer om matlagning.

Jag ska göra det bästa av 2015 och ber att inte behöva mista min finaste 💗

Gillar