Om jag glömmer bort att jag inte ätit middag har tröttheten gått långt

Ni kan inte gissa hur tidigt jag vaknade imorse/inatt?! Vid 4:00 var jag klarvaken och när jag inte somnat vid halv sju gav jag upp och åt frukost. Sen blev jag trött igen och sov en timme till innan klockan ringde. Detta har resulterat i en väldigt trött Emilia som typ vill sova redan nu haha! Jag har väl lite sömnstörningar efter Löberöd och det blev inte bättre av att sova med 24 bollar på huvudet. Synd också att jag inte fick njuta av lockarna idag eftersom jag somnade om och förstörde håret.

I förmiddags hade jag min första körlektion på körskolan och på grund av omständigheter med semestrar fick mamma också följa med i bilen. Bilen på körskolan är så annorlunda mot vår och typ lättare att köra. Jag fick mycket beröm och min handledare sa att han verkligen inte trodde att jag skulle behöva alla lektioner som pappa köpt. Vilken tur att man får pengarna tillbaka för de man inte använder! Roligaste idag var nog att köra på motorväg och denna bilen var mycket lättare att accelerera än mammas. Under eftermiddagen fortsatte jag övningsköra med mamma och då kunde jag typ inte dragläget på bilen hemma längre, så kaos att man vänjer sig så fort!

Ikväll var jag på teorilektion och på slutet var jag inte riktigt mottaglig för info så trött som jag är, men nu är jag hemma igen. Snart ska jag äta min middag (som jag glömt att jag inte ätit ännu haha?) och se något serieavsnitt, måste hålla mig vaken till efter nio i alla fall.

Au revoir! 😘

Gillar