No one I know could ever keep up with you

Efter bara en vecka i skolan njuter jag riktigt av min slappedag. På somrarna är de inte riktigt lika uppskattade, men nu till hösten lär de vara guld värda! Först måste jag börja med att berätta om Måns igår... Åhh jag är så glad att jag tog mig dit även om jag var så opeppad på det. Jag sminkade inte ens mig och det är inte likt mig att befinna mig i stan utan. Hur som helst fick vi riktigt bra platser och vad är oddsen att jag träffar Julia från sommarjobbet där? Vi som pratade om att vi båda skulle se honom hamnade också precis vid varandra på konserten. Showen var så bra, vi fick höra hans bästa låtar, en snutt av Roxettes "The look" och "En kväll i juni" mm. så jag är riktigt nöjd!

Idag har mamma sovit eftersom hon jobbade inatt så jag tog också en lugn dag. Jag har sett många serieavsnitt för att utnyttja sista surfen för månaden och även pluggat lite kemi+fysik inför imorgon. Sen har jag tagit bilder på mina senaste inköp så ni kan få se dem. Jag har dessutom bytt till pappa nu så jag ska snart ta en snabb dusch innan pappa kommer hem och jag landar i soffan för gott hihi!

C U tomorrow! 😘

Jag älskar färgen på jeansen och de är sköna. Hoppas att de någorlunda håller vad dom lovar om att strechen inte ska töja sig.

Äntligen har jag glasknoppar på alla lådor i rummet. Det är en av de bästa inredningsdetaljer jag kommit på!

Gillar

Kommentarer