Maspalomas Gran Canaria del 2

Sista dagen på 2016 och nyår började vi med vårt eget lilla Sylvesterlopp eftersom vi missade det här hemma. Resten av dagen solade vi vid poolen och pappa hittade kompisar. Nyårsbuffén på kvällen var över förväntan med mycket bättre mat än de andra dagarna. och efteråt gick vi ner till Piren. Där väntade vi på tolvslaget, då fick jag se mer raketer än jag någonsin varit med om och vi drack champagne. Efter den största fyrverkerishowen gick vi hemåt eftersom det var ca 40 min gång och då var det så mysigt att se alla resterande raketer längs vägen. Inför 2017 känner jag mest oro även om jag ser fram emot allt kul med studenten. Detta året kommer sätta mig och min familj på prov rejält. Jag önskar att vi alla kunde få vara friska, att jag får plugga i Sverige och flytta hemifrån, men har en känsla av att inget av det kommer slå in.

Första dagen av 2017 vaknar jag upp förkyld och försöker vila under hela dagen för att förhoppningsvis bli fort bra igen. På kvällen somnar jag tidigt och pappa går ut med sina nya kompisar. Nästa dag hoppades jag på att vara bättre, men kände typ samma som innan. Vi tog en liten promenad i en, för oss, ny del av området innan vi lade oss i varsin solstol.

Till kvällen kände jag mig lite bättre så vi gick till Playa Ingles för shopping. Jag kikade lite på plånböcker, men orkar verkligen inte med försäljarna. En kille försökte sig på lite svenska och jag var tydligen fin som en blomma haha!

Gillar