Livets dalar

Det känns som en evighet sedan jag satt med bloggen nu och det är alltid så svårt att få ihop ett lagom långt inlägg när så mycket hunnit hända. Jag har ju förvarnat tidigare om att bloggen skulle bli lite såhär under denna perioden för det är både så att jag har väldigt mycket inplanerat, fullt pluggfokus och tyvärr lite familjekomplikationer. Som en kombination av detta är jag smått manglad i kroppen och det ständiga stresspåslaget jag går med just nu känns i kroppen. Jag är så trött just nu att jag vill sova så fort som möjligt, men tror samtidigt att jag nog inte somnar så enkelt.

För att summera dagarna så var jag iväg på födelsedagsfirande för min kompis Hanna i lördags. Det var mycket trevligt, men jag skulle sen jobba på natten så jag fick smita hem strax innan 22, det är tur att vi nästan bor grannar haha! Den natten var lugn på landet, men sen under dagen sov jag ganska dåligt och pluggade istället lite extra. Framåt kvällen körde jag hem till mormor eftersom min morbror varit nere på besök dessa dagarna. Vi åt god mycket god mat, då mamma och morbror är ett underbart team när det gäller matlagning. Sen var det dock ännu en jobbnatt som gällde för min del och jag vi lyfte upp en tung tant gånger flera, så jobbet blev ett riktigt träningspass. Min kropp ville definitivt sova mer igår när klockan ringde, men jag steg upp för att plugga innan en riktigt helkväll med familjen hos mormor började.

Idag tog jag faktiskt sovmorgon, men har inte mått så bra. Min kropp är så trött att jag inte ens tränat, men det får komma tillbaka när jag hittar orken. Jag har suttit med plugg hela eftermiddagen för jag lyckades få ett ganska bra flyt här ikväll trots att jag mådde som jag gjorde. Ibland är jag som någon slags disciplin-maskin haha? Hur som helst har jag tagit en snabb dusch och är nu i sängen.

Morgondagens ambitioner är: Sovmorgon, plugg plugg plugg, gymmet (om jag känner för det), och slutligen ett roligt nattpass med Sabrin. Vi hörs! 😘

Gillar

Kommentarer