Just let me do my dance

Jag är helt slagen nu, det blev inte jättemycket sömn inatt och när jag kom hem såg jag några avsnitt av GW. Hennes man dog och jag grät som ett litet barn. Det var så sorgligt och känslorna bara flödade. Hon är en grym skådespelerska för man kunde känna hur hon led på något vis trots att inget var på riktigt. Aja, nu får det va "in the past".

Det var roligt hos Maja, länge sedan jag skrattade som jag gjorde inatt och imorse. Vi gjorde egentligen inte mycket, men det är alltid roligt ändå. Tyvärr tog jag inte mycket bilder denna gången, men det fanns inte mycket att fota hehe!

Nu i eftermiddag gick pappa och jag till Willys igen. Jag köpte med mig naturgodis för Hanna åt det inatt och jag blev sugen på det då. Ett tag sedan jag åt det nu. Under jordgubbssässongen blir det mest jordgubbar med tillbehör.

Pham-Pham sa en grej till mig inatt om gymnasietiden. Att jag aldrig kommer ha tid för dom nu när jag går natur, men jag vet att jag alltid kommer ta mig tid till dom som betyder något för mig. Visst kommer det komma perioder när jag har extra fullt upp och inte kan träffa vänner, men en kompis till mig tog studenten nu för en månad sedan och gick ut från natur. Hon sa att man kan ha toppbetyg, ha pojkvän och träffa vänner när man går på natur. Det är inte SÅÅ tufft, visserligen tränar jag också, men allt går om man vill och jag vet att om jag inte har kul också mår jag bara dåligt och så sjunker betygen ändå så jag måste träffa vänner.

Kvällens planer innebär: Samtal med mamma, god middag med pappa, GW och naturgodis i soffan med pappa mysigt snarkandes i andra änden av soffan hihi!

Hoppas att er lördagkväll blir bra!

Maja gjorde ringar till mig och Colin när vi 3 tog en promenad, detta är egentligen Colins, men han var finare än min så den tog jag sen när han inte ville ha den mer haha! Fast dessa ringar slår inte Majas och mina förlovnings/giftemåls-ringar

Senare fick Colin en ny frisyr haha!

Fin nattbild

Gillar