In the end, him and me is all I see

Det blev ännu en natt med 11 timmars sömn. Kan det vara Göteborgsnerver som gör mig trött haha? Jag som vanligtvis är morgonmänniska har nu svårt att somna på kvällen, men vill sova länge. Trots att jag sov längre än jag tänkt hann jag med ett pass på gymmet för att köra igenom kroppen och låta musklerna kämpa lite. Det har liksom kliat lite i musklerna de senaste dagarna och jag har längtat till gymmet. På gymmet pratade jag också lite med Cecilia om Göteborg för hon vet ju precis hur det är att flytta så långt hemifrån och det är alltid kul med någon som har erfarenhet av vad man är påväg att uppleva.

Väl hemma kom ett brev från CSN med godkännande av bidrag och lån. De måste undra om inte jag kan bestämma mig om var jag ska plugga. Först ansökte jag om Lund Medicinteknik och avböjde, sen ansökte jag Umeå, avböjde och nu har jag sökt till Göteborg haha! Aja, det verkar ju som om jag får pengar ändå.

Senare i eftermiddag har jag bytt till mamma och handlat lite åt henne. Ständigt slår små saker mig i vardagen som jag vill vara tacksam för. Idag tänkte jag på vilken hatkärlek jag har till "min" lilla Dacia och att jag kommer nog sakna att köra den. I övrigt har jag börjat med lite inspo eller en inköpslista för hur jag ska få en andrahandslägenhet att kännas mer som min. Jag ser nu fram emot att äta middag med mamma för det blir sällsynt snart.

Love, Emilia 😘

Gillar