I woke up today just feeling fine!

Tjallå! Som rubriken säger så vaknade jag imorse och märkte att halsen gjorde inte ont längre, den kändes lite tjock, men inte sandpapper längre. Kändes också skönt att jag hade fått sova hela natten, 10 timmar efter att ha sovit så dåligt natten innan.

Efter att jag hade bloggat igår så stack vi till farmor som planerat ochj ag dammtorkade lite medans pappa tog golven. Vi åt 7-kt god lax och diskuterade min konfirmation lite.

Idag har pappa och jag varit på Svågertorp. Tror att min kropp blev frisk bara för att den visste att vi skulle in och shoppa, då kan man inte va sjuk

Vi var på Emporia och jag fick med mig ett linne. skulle köpt jeans, men ville titta i Trelleborg och sen hade dom inte min storlek här o.s.v så jag har fortfarande bara 2 byxor att skifta mellan (3). Vi stack in en sväng på IKEA också. Det blev 2 påslakanset och en låda.

Imorn ska jag hem till mamma igen, får se vad det bjuder på. Kusin Niklas skulle kanske komma ner och kolla igenom vår dator, annars får han fjärrstyra och jag får sitta hemma och hjälpa till att koppla upp det. Undra hur det kommer gå isf?

Kisses for you

>

Gillar