I stand up and then I'm okey!

Hej på er! Idag steg jag upp vid tio och åt frukost då för jag ville jogga vid tolv, men efter frukosten gick jag och la mig med Arne i mammas säng och somnade! Vi hade supermysigt och jag behövde nog den powernapen. Efter joggingturen som blev lite senare än planerat hämtade vi mormor för en snabb runda i stan. Då såg jag att Kicks hade 50% så det blev en till bodybutter, jag har så många nu att jag inte håller koll på dom längre haha!

Hemma hos mormor försökte jag få deras TV att fungera igen, men ingen lycka där så mamma skulle prata med morbror Dennis. Ikväll åker förmodligen bror min hem till dig. Kommer sakna honom

>

Måste föresten tipsa er om det jag köpte från The bodyshop igår. Om ni vill testa något därifrån ska ni definitivt testa passionsfrukt för den är amazing!

Ny vecka imorgon och bara 2 dagar kvar på 2013. Vart tog året vägen? Detta har varit ett mycket bra år för mig och jag hoppas att 2014 blir bra med sista terminen i 9:an och första terminen på gymnasiet.

Lots of love

>

Linnet som kom från Nelly.com. Det är ett Emilia-linne!

Hittade denna i stan för 35kr, enkel fin lykta till jul.

Bästa bror satte fram denna påsen igårkväll och sa "ta så mycket du vill gumman". Hur bäst är inte han? Han har alltid varit en ängel för mig, men igår visade han det extra mycket!

Gillar