I say f you while I think of you as my husband

Jag blir så irriterad för nu såg jag att inlägget från igår inte publicerats så det fick komma upp nu. Ber om ursäkt för det och hoppas att det inte händer på länge igen.

I skolan hade vi brandövning och fick en liten paus i matten. Tur att det var fint väder och vi visste att det var övning så ingen var direkt uppstirrad. Vi fick sluta tidigare idag, men jag stannade kvar på en extra genomgång av kemi. Jag lärde mig inte så mycket nytt, men det kändes dumt att missa en chans att repetera när kemin ändå är så pass svår som den är.

Efter skolan drog jag till gymmet och trodde att det skulle vara ganska folktomt med tanke på det fina vädret, men icke! Det var många som var sugna på att styrketräna, men de blev nog ännu fler när jag gick för då var det verkligen fullt överallt och folk slutade jobb då. Idag slog jag rekord i min planka-tid och nu ska jag bara fortsätta slå rekord tills månaden är slut.

Ikväll pratade jag med farmor i telefon i nästan en timme! Det skulle bli ett kort samtal, men nej... Trots det hann jag med lite kemi, franska och middag.

Imorgon är kvällen upptagen så vi hörs på lördag! 😘

En bild från kemin idag. Det är kopparbleck i silvernitrat om jag minns rätt 😊

Gillar