I don't need your quick fix

Jag är så ledsen att jag inte bloggade igår. Det var helt enkelt så att jag glömde bort det och kom på det när jag la mig för att sova. Då var det inte läge precis så det fick vänta till idag.

Trots att det var fredag blev det ingen sovmorgon för det var information om I-val innan vi började. Franskan blev inställd som på beställning efter jag hade sagt att jag verkligen inte orkade franska igår. Jag hängde på skolan ändå för Sofia hade tyska och som tur var höll Maja mig sällskap större delen av tiden. När Maja gått avlöste Zanna med några kompisar från BF så jag var aldrig ensam.

Efter lunchen hade vi biologiprovet och det kändes riktigt bra för en gång skull. När vi jämförde svar hade jag svarat samma som alla andra så det känns bra. På idrotten tittade jag bara på när de andra körde eftersom jag inte är helt frisk än. Efter idrotten följde Sofia med mig hem och vi gjorde klart vårt arbete. Sen lagade vi tacos och såg några klipp.

Idag hade jag en slapp morgon efter att ha varit uppe länge igår. Jag har fått någon idé om att ändra mina skönhetsmöbler här hos pappa. Jag vill ha en annan lösning än min nuvarande, men mitt rum är så svårmöblerat och jag flyttar ju troligen inom tre år så det är kanske bättre att spara pengar till inredning i en egen lägenhet.

I eftermiddag har jag varit på besök på sjukhuset och nu fixat naglarna.

Kisses for you! 😘

Gillar

Kommentarer

kylle_saurow
,
Vem var du och besökte på sjukhuset, inget allvarligt hoppas jag
AnaEmilia
AnaEmilia,
Prata med farmor, jag vill inte skriva om det här ännu...
nouw.com/anaemilia