Hur kan man vara så snygg som jag? - Det undrar vi alla

Stackars lilla jag är helt slut ikväll, men det får det mycket vara värt efter allt jag fått gjort! Igår var jag iväg på Sahlgrenska för att öva lumbalpunktion på dockor och det var två roliga timmar. Jag promenerade hem i solen och åt lunch innan det var dags för eftermiddagens falldiskussion om epilepsi via Zoom. Det var faktiskt intressanta fall och jag var aktiv i diskussionerna som jag är när jag är på gott humör haha!

När vi var färdiga slängde jag på mig lite smink och öppnade en flaska vin inför kvällen. Strax därefter droppade Anna in och matleveransen några minuter efter henne. Vi hann kanske prata om hälften av vad vi skulle, men fick i oss god sushi. Sen hörde Lukas av sig och bjöd hem oss. Salongsberusade 20:00 en fredagskväll begav vi oss till Willys för att handla med oss snacks och roliga citat bara flödade ur oss (därav rubriken hehe). Det kändes som att kastas tillbaka till när man skulle till Villan efter några glas vin och hur vi alltid blir så fantastiskt roliga efter lite vin. Jag hade inte druckit på ganska lång tid, men idag känner jag att bli lite berusad med min bästa vän var precis den stress-reliefen jag behövde haha!

Det blev lite snålt med sömn inatt, men jag har varit otroligt flitig idag. Först veckohandlade jag på Willys och sen kom jag igång med min tvättid. Undertiden stod jag i köket och lagade massor av smarrig mat inför veckan. Det luktade fantastiskt gott i min lägenhet och jag var sysselsatt ett par timmar. Senare under eftermiddagen städade jag över lägenheten lite och pysslade om mig själv med lite skönhetsfix i samband med dusch innan jag kastade mig utmattad på sängen haha!

Som ni kanske förstår blir det inte mycket mer gjort idag från min sida, men imorgon är det nya tag med massor av plugg. Ha en fin helg! 😘

Gillar

Kommentarer