Humöret på topp trots pissigt väder

Här sitter jag och pustar ut efter ett intervallpass med Kustjoggarna i en blöt park. Ni ser nedan hur mina tights såg ut efter passet, men jag var långt ifrån värst då några hade smutsstänk enda upp på ryggen. Jag börjar mer dra nytta av mitt medlemsskap där och det är roligt, men jag anpassar ofta passet lite efter min egen förmåga för att inte ta ut all energi på en gång.

Tidigare idag var jag iväg med farmor för att hjälpa henne att handla. Det är pappas "handlingsvecka" denna veckan och de två kunde inte få ihop någon tid så därför fick jag hoppa in för pappa så farmor fick handlat den tiden hon ville. Hon tycker ändå att det är så roligt när jag kör med henne och vi hade en trevlig fika efteråt. Eftersom det regnade skulle hon ha sin hätta på sig för att inte förstöra frisyren, och jag skojar då alltid med henne att jag skäms och ska gå ett par meter ifrån henne för den är verkligen inte klädsam, haha!

Senare i eftermiddag har jag också hunnit med att plugga lite HP-prov och en sida matte. Det har blivit mer jobb än plugg på senaste tiden, men nästa vecka får det bli ändring på det! Senare väntar Wahlgrens Värld på TV och det räcker väl att säga att det inte krävs så mycket IQ för att se det, men det är mycket underhållande.

Gillar