Hey there little fighter, life is gonna be brighter!

Detta är en bra dag! Mitt humör är bra! Dagens nationella gick bra och vi hade galet lång rast efter det. Jag stannade kvar på läxhjälpen till fyratiden tsm med Frida som är min partner i fysikarbetet och några andra från klassen. Vi kom en bit på vår film, men jag vet inte hur vi ska lyckas göra filmen 15min lång när den än så länge bara är 2 min och vi har mycket fakta. Jaja, det löser sig alltid! Jag är ju Emilia och "no problem can't be solved when I'm involved" haha!

När jag kom hem snackade pappa och jag en massa om allt och inget. Sen gick jag bara upp på mitt rum och la mig på sängen. Jag var inte ledsen eller så. Det är bara så skönt att ligga i sängen, stirra i taket och tänka på en massa kul saker.

Det blev ingen jogging idag eftersom jag inte kunnat äta som jag skulle i eftermiddag och jag pallade helt enkelt inte. Som pappa sa så har jag ju faktist tränat mycket denna veckan att jag kan stå över utan att få dåligt samvete. Fast jag ska göra lite yoga snart och kanske dansa lite.

C U soon

Gillar