Girls trip

Åh vad mysig det känns att blogga ikväll! Jag sitter uppe på mitt rum vid skrivbordet med bara skrivbordslampan tänd medan regnet smattrar på rutan och pappas musik strömmar upp från nedanvåningen. Som jag misstänkte fick jag ingen tid till bloggen igår, men det var en väldigt bra dag. Först gick jag till skolan för att få lite hjälp av Mats och vi hade sånt problem med räknaren jag lånat av honom, men tillslut fick Mats rätt på det och skrev en guld värd lathund till mig som jag kan ha. Eftersom Mats beställt godis av mig skrev han också ut en fin inköps-/önskelista som jag ska ha med mig till Ullared och handla utefter. Det var verkligen en trevlig stund på studietorget och jag blir så glad över hur fantastiska personligheter både Mats och Henke har.

Igår kväll träffade jag Zanna för att se på bio, Girls trip. Den var bra och rolig, om än lite för orealistisk och övernaturlig emellanåt. Filmen fick mig också att sakna mina Brudar lite, att få vara ett stabilt tjejgäng. Jag rekommenderar den om ni vill se en tjejversion av "Baksmällan".

Idag ringde klockan tidigt för jobb och jag var glad över hur förvånansvärt smidig förmiddagen gick. De flesta vårdtagarna var på gott humör och en sa till och med att hon blev så glad över hur glada vi hemvårdare är när vi kommer haha! Efter jobb var jag en snabb runda på gymmet och sen har jag försökt plugga lite, men är väldigt trött så det har varit lite motigt.

C U tomorrow! 😘

Gillar