Från pms-ångest till runner's high

Ikväll är jag på strålande humör, nöjd med dagens pluggprestation, nöjd med dagens träning och nöjd med min shoppingleverans haha! Igår var det dock helt andra miner. Det var hormonkrig i min kropp och jag mådde verkligen inte bra på kvällen, men idag har jag känt mig som en helt annan människa. Först hade vi falldiskussion om stroke under förmiddagen via Zoom och efter en snabb lunch började jag kötta flashcards. Söndagen och måndagen gick åt till gamla tentor så nu är det dags att plugga allt oklart i ett par dagar tills jag får kolla igenom de tentafrågor som inte satt 100 första gången jag tittade på dom. Jag bara köttar på allt jag har en dag i taget nu och hoppas att mitt bästa kommer räcka till examinationerna.

När jag pluggat ett par timmar efter lunch kändes det lagom med en paus så jag drog mig ut på en kravlös löprunda. Det resulterade i 30 min löpning och jag blev så imponerad över mig själv. Jag har trots allt hämtat upp lite kondition igen och det känns alltid skönt att veta att man fortfarande orkar lunka runt 5 km för det känns som något slags minimumkrav utefter min tidigare nivå haha!

Efter löpningen fortsatte plugget ett tag och nu ikväll har jag hunnit äta, duscha och hämta paket på Willys. Jag hade klickat hem en oversized hoodie och ett par basic svarta klackar, där jag kikat på båda under en längre tid. Annan roligare shopping har kommit emellan för det är oftast inte lika kul att handla sånt som "behövs" i garderoben haha!

Igår hade jag lite svårt att somna, men hoppas på att somna tidigare ikväll för jag ska försöka komma upp ännu tidigare de kommande dagarna. Jag fungerar ju lite så att oavsett hur tidigt eller sent jag börjar plugga så slutar jag vid samma tid på kvällen så desto tidigare jag börjar desto fler timmar blir det haha!

Vi hörs! 😘

Gillar

Kommentarer