Följeslagare på jobb

Idag blev jobbdagen lite annorlunda än vanligt för jag fick ha vår sommarjobbare från kommunen som följeslagare under mitt pass. Malin och chefen ansåg att trots att jag är vikare så är jag så säker på min runda och allt har gått så bra. Detta gjorde mig så glad och jobbpasset fick ett lyft. Tjejen som följde mig var från Syrien och hade bara varit i Sverige två år. Såklart fick jag frågan om var jag är ifrån haha, men jag har ju inget utländskt ursprung, det är bara pappas mörka färger som förvillar. Vi hade i alla fall en del att prata om eftersom hon ska börja natur nu till hösten. På rasten läste Feby, Smail och jag horoskop och det är skrämmande hur de alltid lyckas skriva det så att det känns som att minst något stämmer in haha!

Efter jobb stack jag till gymmet och då gick det inte lång tid innan jag träffade Smail igen. Det känns verkligen som om jag ser mina kolleger lite överallt i stan, men det är bara trevligt. På gymmet blev det ett kort pass för benen, men benen är så ömma såhär efteråt så jag bävar för träningsvärken.

När jag ätit middag hemma med pappa hämtade mamma upp mig för en runda på Maxi. Mamma hade hittat kuddar som hon tyckte att jag bara måste ha och jag tyckte också att de hade en väldigt fin färg så vi slog till.

/Emilia 😘


Gillar