Feeling zen

Det har blivit söndag och min söndag har känts bättre än de flesta. Jag har känt mig zen i tankarna idag och känt mig mycket mindre stressad än mitt vanliga stressläge. Först och främst har jag härlig träningsvärk från igår så dagens aktiviteter har varit lite mer smärtsamma, men på ett bra sätt. Frukost åt jag i sängen framför ett avsnitt dr. House och sen satte jag igång med att göra lite mat inför veckan. Det kan nog vara första gången som jag gjorde spagetti och köttfärssås sedan jag flyttade hemifrån eftersom min mage inte är ett fan av pasta, men nu craveade jag spenatpasta så i liten mängd ska det nog gå bra. För mig får det räcka med att pastan är som en klick på toppen, medan broccolin och köttfärsen får utgöra huvuddelen.

Under eftermiddagen har jag sprungit i tvättstugan och varvat med att städa lite i lägenheten. Sen fick jag ringt pappa också och bestämt inför när jag ska komma hem till honom i veckan. Det gladde mig att han tagit ledigt från sitt pass på torsdagkväll så vi faktiskt får en trevlig middag ihop när jag endast är nere en kväll.

Nu har jag repeterat lite status inför mitt patientmöte imorgon, men statusen verkar ha fastnat som ett rinnande vatten så jag har blivit ganska lugn på den fronten och samtal med patienter känns ju också bra så egentligen bör denna examination gå hur smidigt som helst. Resten av kvällen nu tänkte jag bara chilla för det är så sällan jag gör det. Vi hörs imorgon! 😘

Gillar