Even an angel can end up falling

Det har varit en väldigt pendlande dag med både positivt och negativt, men jag har försökt att hålla humöret uppe. I förmiddags efter frukosten fixade jag lunch och gick till skolan för att utnyttja Mats hjälp en sista gång innan matteprovet. När jag skulle lämna och tog i handtaget till dörren började larmet tjuta så jag trodde först att jag gjort något, men så hördes rösten "en brand har startat, vänligen utrym byggnaden". Dock slapp jag samlas med de andra på framsidan eftersom jag redan var påväg hem, vilken tur!

Under eftermiddagen tränade jag på gymmet och trodde för ett tag att jag såg dubbelt. Jag såg tvillingar som jag aldrig sett tillsammans på gymmet tidigare, bara var för sig och har alltså tidigare trott att de varit samma person haha! Sen ikväll har jag fixat middag och ätit framför ett serieavsnitt. Jag är nästan stolt över mig själv att jag använt spisen två gånger på samma dag haha!

Nu har jag skrivit lite på samhällskunskapen, men oj vad jag har mycket kvar att fila på. Strax är det dags för Grey's, men fram tills dess ska jag läsa lite engelska.

Kisses for you! 😘

Gillar