En dag med mycket mer ork!

Hela dagen har jag varit på ett väldigt bra humör efter att jag fick en natt med 10 timmars sömn och blev en ny människa efter helgens sömnbrist. Igår var jag verkligen så trött att jag inte orkade blogga så nu får jag försöka sammanfatta helgen istället. Under lördagsförmiddagen packade jag det sista i lägenheten och städade över. Sen hann jag plugga lite också både innan pappa kom upp och i bilen under resan. Vi åt gott på Max på vägen och jag måste tipsa er om deras nya sötpotatispommes, de var guld! På kvällen hann jag packa upp allt innan Eurovisionfinalen och pappa hade dukat upp hela TV-bordet med en massa gott. Det var så kul att se tillsammans med pappa och samtidigt diskutera med kompisar i gruppchatt osv för alla har så olika åsikter haha!

Sen trodde jag att jag skulle sova ordentligt under natten, men min hjärna var på högvarv efter flytten och Eurovision så jag lyckades vakna tidigt ändå. Då passade jag på att kila till gymmet för ett bra benpass och vid lunch åkte jag iväg med pappa för att handla. Jag skulle akut få tag på ett par jeans som fanns i ett exemplar i min storlek i butiken och pappas skor höll på att falla samman så han behövde verkligen nya. Vi sprang i princip igenom köpcentrumet haha för att endast göra det nödvändiga och skynda hem igen.

Senare under eftermiddagen läste jag artiklarna inför vårt grupparbete, men var så trött att jag nästan somnade gång på gång och mådde riktigt dåligt. Därför såg jag till att ta sovmorgon till åtta idag och åt min frukost på trappan i solen. Jag var inte så taggad på seminarium om mänskliga rättigheter på förmiddagen idag, men det var faktiskt riktigt bra för en gångs skull och jag fick målat naglarna samtidigt haha! Efter lunch jobbade vi ett par timmar på grupparbetet och var förvånansvärt effektiva. Jag hann också sitta en kort stund i solen för att läsa om artiklarna och ge mig ut på en promenad. Vädret resten av veckan verkar inte vara lika positivt så jag tänkte att det var bäst att passa på att vara utomhus idag. Lite rörelse behövs gärna i kroppen också för att sova bra inatt även om det egentligen är vilodag idag. Att promenera bredvid rapsfälten kan göra vem som helst på gott humör faktiskt!

Pappa lagade fantastisk god middag ikväll och jag har på dessa få dagar redan hunnit bli rejält bortskämd. När pappa ikväll frågade om jag ville lägga till något i tvätten då han skulle köra en maskin tänkte jag "jisses vilken lyx jag har nu, det är så underbart!". Just nu älskar jag att va hemma igen och mår alldeles förträffligt haha!

Ha en fin vecka! 😘

Gillar

Kommentarer