Du och jag hade aldrig någon chans

Ni ser mig kanske ofta skriva att dagen gått förbi fort, men idag är jag istället förvånad över att jag har hela 2 timmar kvar tills det är dags att åka till jobb och min tanke blir genast: "yes! Lite extra tid att repetera plugg!". I förmiddags tog jag lite sovmorgon inför jobbnatten och började sen direkt att ta igen plugget från igår. Som tur är så har jag enkelt hunnit med även det som stod på dagens pluggschema, och kan som sagt nu ägna lite tid åt att repetera.

Under eftermiddagen har jag också hunnit med att hjälpa mamma att slänga lite saker på Tippen och vara en sväng på gymmet. Ingen av mina kroppsdelar var riktigt redo för styrketräning haha så jag körde 40 min kondition idag istället och avslutade med lite extra lång stretching. Det var kul omväxling och mer skonsamt för min dåliga fot med crosstrainer än att jag drar ut på PW/löpning.

Ha det fint! Vi hörs snart 😘

Gillar

Kommentarer

Ava
,
Hej!
Jag läser också till läkare och hamnade på din blogg när jag googlade runt, och tycker den är jätteintressant! 😊
Hur kommer det sig att du pluggar över sommaren? Är det plugg "för din egen skull" eller inför en stundande tentamen? Jag ska nämligen börja plugga "för min egen skull" nu över sommaren, och tycker att det är peppigt att läsa om andras plugg. 😊
AnaEmilia
AnaEmilia,
Hej! Vad kul att du hittat hit! Jag önskar att jag hade tid att bara plugga "för min egen skull", men tyvärr var jag sjuk en period i vintras och hade lite andra livskomplikationer så jag fick en omtenta. Den omtentan ska jag göra i augusti så därför pluggar jag nu 😊
nouw.com/anaemilia
Ava
,
Okej, då är jag med! Förra sommaren hade jag också en omtenta som jag skulle skriva i slutet av augusti, vilket först kändes jobbigt för att jag klankade ner på mig själv och kände mig trög. Men när jag pluggade på, så märkte jag att jag fick en helt annan, djupare förståelse och kunskap vilket gav mig mycket mer självförtroende. Jag kom till insikten att omtentor inte är fy skam ändå, speciellt inte för ens förståelse. Vad duktig du är som kämpar på, du verkar ha fått in ett riktigt flyt i din vardag! Tack för en intressant blogg!
AnaEmilia
AnaEmilia,
Vad härlig du är! Jag håller med dig, oftast blir ämnet mer intressant när man ska skriva omtenta för då har man redan lite grundkunskap sedan innan och har lättare för att fördjupa sig.
Hoppas att du stannar kvar här och fortsätter följa! 😊
nouw.com/anaemilia
Ava
,
Jag håller helt med! Jag är en följare! 😊