Don't call me honey cause I run my shit

Nu har jag slagit mig ner i solen på balkongen hos mamma efter en väldigt flitig dag. På jobb idag fick jag bestämt med chefen att jag ska jobba var fjärde helg fram till januari så nu vet jag att jag kommer ha en liten fast inkomst i alla fall och sen lär jag komplettera med lite extra pass beroende på hur mycket jag pluggar. Efter rasten följde Ola med mig igen och det var hennes sista dag hos oss idag. Jag kan inte riktigt sluta tänka på att vi är typ exakt lika gamla, men medan hon växt upp i Syrien har jag haft turen att bo i Sverige hela mitt liv och jag har därför kommit längre i livet.

Efter jobb cyklade jag hem till mamma för att hoppa i träningskläder och ta bilen hem till pappa. Där hämtade jag min packning och körde sen till gymmet. Där tog jag ett pass för överkroppen eftersom jag fortfarande har träningsvärk i benen. Mamma hade skrivit en inköpslista till mig så jag fick köra till Willys efter gymmet innan jag kunde landa hemma.

Här har jag duschat och fixat tånaglarna. Sen hackade jag en sallad till ikväll och tömde diskmaskinen så jag ska sen njuta av en lugn kväll. Det behöver jag som ska jobba så mycket denna helg. Love, Emilia 😘

Bror min kom hem med en blomma till mig från sitt jobb, men Arne verkade älska den mest av alla haha!

Gillar