Det är svårt att få svampar att ha sex i provrör

Ikväll känns det som om min närmaste framtid hänger på en skör tråd haha! Det känns extremt oroväckande att jag ikväll känner mig öm i halsen samtidigt som jag är hängig. I bästa fall är min kropp bara lite sliten av att vara tillbaka i skoltempo denna veckan och jag vaknar fullständigt frisk imorgon när jag fått sova ut. I lite sämre fall har jag fått en ny omgång förkylningsvirus och får inte gå till skolan eftersom alla är rädda för corona, vilket gör att jag riskerar att det går dåligt på kursen. I VÄRSTA FALL har jag faktiskt fått corona och kommer definitivt att kugga kursen, men som tur är känns detta ganska osannolikt hehe!

Lagom lägligt kan jag faktiskt vila lite tidigare ikväll för jag hade inte så värst mycket att plugga idag. Vi hade nämligen bara 3 h föreläsningar och solen sken så härligt så jag promenerade raskt hem. Vår andra föreläsning idag handlade om svampinfektioner i kroppen och vår föreläsare bjöd på dagens bästa citat: "det är svårt att få svampar att ha sex i provrör". Det blev lagom fnissigt i salen, för även om svampar kan ha sexuell förökning dök det nog upp en väldigt märklig bild i huvudet hos det flesta hehe!

Under eftermiddagen har jag mest pluggat med mina flashcards och tänkte nu krypa ner i sängen. Kanske kan jag faktiskt lyckas sova snart så min kropp får återhämta sig. Vi hörs imorgon! 😘

Gillar