Behov av att ladda batterierna

Ikväll är jag inte ute och fångar sommarkvällen för allt min kropp och hjärna vill är att få ha egentid i mitt rum. Mitt schema är ganska proppfullt i veckan som kommer och jag märker att det stressar mig. Det är mycket roligt som är på gång, men jag skulle vilja hinna med ännu mer saker samtidigt som jag också vill ha någon ledig kväll. När man på jobb måste ge av sig själv hela tiden så märker jag också att egentid på kvällen är högre prio. Jag vill bara vara ifred och slippa vara trevlig mot någon haha!

Jobb idag var relativt lugnt och jag kände att det var roligare att jobba idag än igår. Det ger extra energi när arbetsuppgifterna är varierade, som idag när jag först duschade en patient och sedan gångtränade med hen i korridoren. Att gå efter lårbensbrott kan vara både smärtsamt, läskigt och svårt, men mycket viktigt för fortsatt gångfunktion. Komplimangerna fortsätter också från patienterna, men komiskt nog så är kvinnan, som säger att jag är så otroligt vacker, halvblind haha! Men jag tänker suga åt mig av komplimangen ändå hahaha!

Efter jobb packade jag ihop mina grejer hos mamma och bytte hem till pappa för att hänga här denna veckan. Sen var jag på gymmet en sväng för att svettas med lite cardio och bålstabilitetsövningar. Det var inget långt pass, men behövdes för att rensa hjärnan.

Vi hörs i nästa vecka! 😘

Gillar