Baby, why don't you just meet me in the middle?

Det är låtsasfredag för mig och regnet vräker ner utanför fönstret här i Göteborg, men lite sol har kikat fram tidigare idag så jag har faktiskt kunna byta till en tunnare jacka. Imorse tror jag att jag lyckades med att precis ha kommit in i en andra sömn när klockan ringde så det var sådär extra jobbigt att stiga upp. Det var tur att gymmet lockade så mycket att jag fick fart ändå.

Gymmet var ganska folktomt så om man vill va för sig själv verkar torsdagsmorgnar vara rätt tillfälle hehe! Klockan ett började min obligatoriska temaeftermiddag i skolan och det var lätt den tråkigaste vi haft hittills. Jag kände mig alldeles för dåligt insatt i ämnet "intelligent design" så jag hängde inte med så bra och även om jag kan se en liten poäng tyckte jag inte att det var superkopplat till vår yrkesroll. Efteråt stannade jag i alla fall kvar lite med Anna för att snacka lite, och för en gångs skull var det kanske jag som var dåligt inflytande på Anna som uppehöll henne från omtentaplugg.

Till min glädje hade deklarationen trillat in i brevlådan när jag kom hem och mamma påstår att det regnar manna över mig haha! Jag skrattade mest åt vilka toppenfonder jag har som gick upp med hela 72 kr under 2017 och imponerades över summan jag faktiskt lyckades tjäna ihop på 6 månader. Nu är ju detta min första deklaration så spänningen kanske försvinner med åren haha!

Jag bjuder, i brist på annat, på en bild på min goda omelett jag åt till middag ikväll framför ett serieavsnitt. C U soon! 😘

Gillar