Återigen känslan av att räka till. Är jag tillräckligt intressant, ser ja bra ut, ska ja höra av mej mer eller mindre, är jag för påträngande. Detta velande fram och tillbaka! Ska jag göra så eller ska jag inte göra så. Vad är rätt vad är fel??


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Allas dagar ser olika ut, vissa dagar bara flyger förbi. Sen finns det dagar då man undrar varför lever jag? dom dagarna man ställer sej den frågan då är det ett måste att leva vidare, för om man avslutar livet när man stället den frågan då kan man inte heller få svar.


Likes

Comments

Man sitter och väntar på personen man tycker är det där extra, väntan som känns som flera timmar! Men igentligen inte alls är så länge. Slänga blicken mot klockan och viljan att bara ta tag i visarna och dra fram tiden tills de är dags åh den där lilla extra står vid dörren.


Bara synd att känslorna inte alltid är på samma plan.

Likes

Comments

När man söker uppmärksamhet och får de man söker är det en underbar känsla men oftast bara för stunden. När man igentligen bara vill ha en persons fulla intresse. Tjejer som får mycket uppmärksamhet blir direkt placerade som slampor medan killar blir hyllade. Varför undrar jag? Tankeställare...

Likes

Comments

När man äntligen tror att man blivit fri från oron. Då dyker den upp igen och i en väldigt liknande form som tidigare.
Oron att bli åt sidosatt att inte vara den enda
Att inte räka till.
Att man kan bli så skadad av en annan person och att de påverkar ens bedömning av någon annan.
De jag tror att alla vill är att känna att man räker till.


Likes

Comments

Ont ont med mera ont! Visdomstand som vill hitta sin väg upp.

Likes

Comments

Kärlek är svårt, att älska utan respekt är ännu svårare..eller förhållande med fysisktvåld hur tar man sej ut från destruktiva förhållanden? jag har varit i ett förhållande då min partner inte har haft respekt för mej och ljugit konstant om saker som man inte behöver svarta ner sin tunga med. men ändå välja att snacka bajs.. NEEEI förstår icke det.

men VI ÄR STARKA OM VI VILL! 

Likes

Comments

Ute bland löven runt mina fötter fallandes från träden fastnar lätt i mitt hår. Med en huvudvärk som smygit sej på mej som ett rovdjur. Nu ligger man under en filt skyddad från höst kylan och bara är...


Likes

Comments

När man blir sviken gång på gång då börjar man tröttna men när man ändå har hoppet uppe och den sista gången när bägaren rinner över och man fylls av tomhet, ensamhet och extrem besvikelse vad kan man göra vad SKA man känna. Res på dej från knäna från den smutsiga marken stå upp och LEV de är inte lätt men det är de enda som är RÄTT, men tyvärr så lätt att glömma.

Likes

Comments