Hei igjen! Jeg har dessverre tatt meg en pause fra og blogge, nettopp på grunn av null motivasjon eller null og skrive om. Derfor er det en god stund siden jeg blogget her sist, men nå tror jeg at jeg kommer tilbake. I det siste har jeg bare fokusert på skolen og trening, fordi dette er noe jeg brenner for og er interessert i. Liten oppsumering av de siste månedene kommer nå tenkte jeg. Etter som jeg ikke har blogget siden november.


Så i november skjedde det egentlig ikke noe spennende, men i desember skjedde det mere.
Vi fikk fr det første besøk av bestemor og onkel i jula, noe som var veldig koselig! noe av det jeg fikk til jul ble jeg kjempe fornøyd med rettere sagt alt ble jeg jo fornøyd med. Ble veldig fornøyd fordi jeg fikk morgenkåpe av bestemor og onkel, noe jeg ønsket meg veldig fordi min var for liten haha.

I januar var jeg og SIv i Ålesund der vi spiste på sunn og nam og shoppet mye, jeg kjøpte meg en toner og en eyeliner fra NYX, samtidig fikk jeg to gensere av siv.

litt bilder fra helga.


Nå skal jeg bare nyte resten av helga og slappe av så skal jeg snart legge meg.

Håper alle har hatt en super fin lørdag <3

Likes

Comments

Nå tenkte jeg og ha uka som gikk innlegg hver fredag, så tar jeg forrige uke idag og denne uka neste fredag.
I disse innleggene kommer blant annet , ukas favoritt sang, ukas mest hørte sang, ukas nedtur og ukas opptur osv.

Ukas sang: Denne er jeg helt ærlig litt usikker på, men tror det må bli Personal av The vamps, har helt ærlig blitt helt hekta på den sangen. Det er ikke den jeg har hørt mest på, men elsker den fremdeles.

Ukas mest hørte sang: Denne er jeg helt hekta på hører på den hele tiden og ofte på repeat, denne sangen heter Blind og er av Gatekunst,Turab,Izabell og Temur.

Ukas opptur: Hadde observasjonpraksis den uka, noe jeg syns var utrolig koselig så dette er definitivt ukas opptur, fordi alle på frisørsalongen er helt ubeskrivelige kjempe hyggelige og flinke alle sammen! skal ha praksis igjen til uke 48-49, men da skal jeg på en annen salong, kan si jeg gruer meg litt, siden jeg ikke har vært der så mye før

Ukas nedtur: Ukas nedtur vil jeg definitivt ikke snakke om engang haha, Fordi det er personlig og jeg vil heller ikke dele hele livet mitt på nett, så ja. hadde sikkert noen andre nedturer den uka som at praksis uka ble ferdig, noe som jeg syns var veldig trist.

Ukas serie: ser sjelden på serie og film, men i det siste har jeg sett mye på Jane the virgin, så om noen har tips til serie jeg kan starte på så bare si fra!

akkurat nå: Selv om jeg nå skriver om forrige uke så kan jeg vel si litt om hva jeg skal idag, nå sitter jeg på rommet og bare hører på musikk. Så skal jeg publisere dette innlegget før jeg drar på en tur med hunden. Siden jeg og mamma deler på turene i uka, så går jeg på mandag, onsdag og fredag. Etter jeg har gått med han skal jeg bare dusje, også skal jeg ute og møte noen. . Når jeg kommer hjem igjen skal jeg sikkert bare slappe av, har egentlig ikke planlagt dagen min enda Ettersom jeg ikke er en person som planleger jeg tar det meste på sekundet eller minuttet spørs hva det er.


Håper dere får en suuuuper Fredag, og har en fantastisk helg!


Likes

Comments

<a href="https://www.bloglovin.com/blog/19156753/?claim=puanxafbae5">Follow my blog with Bloglovin</a>

I dette innlegget tenkte jeg og bare skrive kort om meg, hva jeg gjør på om dagene og bare helt enkelt hvem jeg er.


som det står i innledningen er jeg en 17 års gammel jente fra Kristiansund, på fritiden liker jeg og turne og holde på med sminke. Jeg går også på skole der jeg studere på frisørlinja vg2, her trives jeg veldig godt og skal satse på frisør yrket. Helt ærlig så vil jeg egentlig bli makeup artist, men siden man ikke tjener så alt for godt på det i Norge (som jeg ble fortalt, vet ikke om det er sant) så skal jeg satse på både det og frisør yrket. Selv hvor krevende frisør yrket i seg selv er.

Jeg går også på turn to ganger i uka på to forskjellige partier, på tirsdager går jeg på ungdomspartiet, der vi holder på med frittstående, trampett og tumbling og av og til skranke, men det er veldig sjeldent. Så har jeg også trening på onsdager der jeg trener på storetropp der vi har akrobatikk. Dette trives jeg veldig godt med, og kommer il og holde på med det så lenge jeg klarer og kan.

Nå skal jeg ikke lage så alt for langt innlegg for og si det sånn, siden jeg kom nettopp jeg fra trening og skal straks ta meg en dusj og spise, før jeg skal legge meg. Jeg håper og vil gjerne at dere skal forstå at jeg ikke kan blogge hverdag, fordi jeg har veldig mye skole arbeid, og diverse andre ting og gjøre om dagen også.

Håper alle har hatt en super fin onsdag!

jeg har dessverre ikke bilde av meg etter at jeg klipte pannelugg men skal se om jeg får tatt senere en gang.

Likes

Comments