Angela's Angel, Bourbon Soufflé, Alcatraz


Jag hittade denna sida via instagram. Förpackningarna och färgerna på läppstiften från Mirelle cosmetics är ju helt underbara! Dessutom är servicen super. De lär innehålla ingredienser som ska förstora läpparna en aning. Är så taggad på att pröva dem! <3


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Min absoluta favorit frisyr! Balayage gör flätor så fina. Dessutom syns highlighten bättre med uppsatt hår ;)

Likes

Comments

Äntligen är jag student. Bredvid mig på bilderna står personen som aldrig lämnat min sida, som har stöttat och peppat mig och hjälpt mig att klara studenten. Du är bäst! Love you darling <3

Likes

Comments

Jag, liksom många andra, älskar skor med snören. Många av de skor som finns att köpas idag har tyvärr lite för smal klack för min smak. Blev så lycklig när jag hittade dessa snygga snörade skor från Zalando. Tack vare att klacken är lite större än på vanliga skor med snören, är de även så otroligt sköna att gå med. Kommer använda dem på studenten, andra festligheter, på sena sommarkvällar osv... De passar bra till allt helt enkelt! #materialhappiness

Likes

Comments

Jennie, du är underbar. Tänk att just jag få ha den turen att bli kallad din bästa vän. Tack för alla roliga minnen när vi fjantat oss och sedan skrattat så att tårarna trillat. Tack för alla långa samtal sent in på natten. Tack för att du alltid står vid min sida och stöttar mig i vad jag än gör. Tack för att du tar fram det fina i mig. Du gör mig glad när ingen annan kan göra det och du får min sjukdom att vara som bortblåst. Du är solen i mitt liv. Det finns inte ord som kan beskriva hur mycket du betyder för mig annat än att jag älskar dig, bästa du. Du är värd guld.

Not even the stars shine brighter than your highlight girl <3

Likes

Comments

Slinky Fishtail Dress with Deep V Ruched Back - Rebecca Stella

The Dress - Rebecca Stella


Här är de två klänningarna jag ska bära då jag tar studenten. Den vita långa när jag får studentmössan och den i ljus beige på kvällen. De båda "råkade" bli från Rebecca Stella. Materialen är så sköna och de framhäver verkligen ens kvinnliga former. Jag absolut älskar hennes klänningar!

Det är så mycket att ställa i ordning inför den stora dagen. Klänningen tycker jag personligen är det viktigaste. Man vill ju se fantastisk ut, som en prinsessa, inte sant?

Likes

Comments

​BILLION LASH - FLEEK LASHES


​Hur underbara är inte dessa fransar?!! Kärlek vid första ögonkastet... nej men de är verkligen vackra! Jag fick dem som en lite försenad födelsedagspresent av Johannes. He knows me too well <3 Kan knappt vänta på att få använda dem på studenten.

Likes

Comments

Jennie fixade mitt hår idag, som jag ska ha till studenten. Är så otroligt nöjd, det blev såå fint!​

Likes

Comments

De senaste veckorna har jag börjat fokusera mycket på basen när jag sminkar mig. Jag känner att med en bra bas behövs inte så mycket extra smink. Jag menar att sminket ser bra ut trots att jag lämnar bort t.ex invecklade ögonsminkningar och starka färger på läppstiftet.

Det som jag nu föredrar i min bassminkning är en bra primer, en foundation som gör huden "dewy", lite contour, bronzer och mycket highlight lite överallt.

Har på senaste tiden börjat älska ett mer glansigt resultat på basen. Trivs verkligen i det!

Likes

Comments