Idag tog jag med mig min mormor till stan då jag visste att hon ville åka dit nån gång där här veckan! Vi kollade i lite butiker, åt lunch på Grodan och fikade. Fick med mig hem en supersnygg blus från Zara, och en ansiktsmask från LUSH. Dagen var väldigt mysigt, och vädret gjorde det ännu bättre. Nu sitter jag i min säng och redigerar en vlogg från förra veckan som kommer att komma ut imorgon, så håll utkik då! Puss på er , hoppas ni har en fin lördagkväll vad ni nu än har för er!! :*

Fick denna snap av min lillebror James idag också, och måste bara säga att jag saknar honom så fruktansvärt myckett :((( Han går på internatskola nu och bor därför inte hemma längre vilket känns jättetomt. I och med att mina också föräldrar reser var och varannan vecka så blir det ofta bara två stycken som bor här hemma nu. Har liksom alltid trott att det var jag som skulle flytta hemifrån först så har aldrig föreställt mig hur det skulle vara att inte ha min bror hemma, men allting blir ju inte som man tänkt sig va. Även om jag hellre hade haft honom här hemma i Stockholm så är jag ändå så glad för James skull. Han trivs som bara den och har det jättebra, och det är det ju ändå det viktigaste. + det finns ju värre grejer här i livet, men saknade honom lite extra mycket idag.

Likes

Comments

Min youtubekanal? :) Här publicerar jag massor av olika vloggar från min vardag. Här kommer några videos från min kanal! Gillar ni dem får ni gärna prenumerera, PUSS

Likes

Comments

Godmorgon på er!! Idag är det en väldigt solig onsdag vilket alltid är kul. Snart ska jag iväg till hudläkaren, men först innan det så ska jag sminka mig osv. Efter läkaren ska jag till skolan och ha 2 lektioner. Hoppas ni får en toppen dag, kram på er!!!

Likes

Comments

Hej och godmorgon på er! Just nu sitter jag i skolan och skriver på mitt gymnasiearbete som handlar om SAS. Inte det roligaste men tyvärr måste man bara få det gjort förr eller senare. Efter skolan ska jag jobba i 3 timmar, suck... Ha en bra dag så hörs vi senare! :)

föresten hur cool är inte bianca i sina brillor??

Likes

Comments