Dagen

Hej idag är det fredag. Nu sitter jag i korridoren och arbetar med skolstuff. Idag kom Olle Burell som är skolpolitiker i Socialdemoktraterna. Han var har på besök för att kolla hur skolan har det nu efter branden som hände för 2 år sen. Så nu har skolan brist på klassrum och därför kom han för att se hur vi har det nu, nog om det nu. Jag slutar om ungefär 1-2 tim jätte tråkig.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Dagen, mode, kläder

Är det bara jag som älskar slinta jeans, Hahah konstigt eller? Men det är så himla fint på sommar speciellt då man kan ta tumblr pic. Jag ska då snart träffa en kompis kl 15:00 och bara hänga alltså med henne. Sen ska vi kanske träna inför tränings matchen nästa vecka. Det låter sjukt roligt asså.

Likes

Comments

kkw, mode, outfit

Man undrar ju är Kim 35 år? Hahahah.... Ja det är hon och dessutom har hon 2 underbara barn vid namnet Saint West och North West. Sjukt finna namn ju, själv skulle jag vilja döpa mitt framtida barn om jag dock får. Nog med barn nu, jag har undrat hela tiden vart man får tag på så fina nued kläder som Kim alltid har på sig. Alltså jag har typ letat överallt, menar då inte te.x beiga tröjor utan nåt från kanske MK, Ralph Lauren eller Odd Molly med fina färger. De skulle kunna tillverka sjukt fina kläder i classic färger vitt, brunt, svart, gråt eller ljus blå och tjäna på det. Lite konstigt att jag tar upp det, men ser alltid typ polo tröjor i affärer jämt men ser nästan aldrig någon ha på sig de. De tycker jag är ganska onödigt helt enkelt, liksom med bara svarta jeans och en kort armad tröja kan du få en sjukt fin out-fit. JA men nu är det lägg dags för mig så hejsan svejsan!

Likes

Comments

Dagen

Ja ny startad blogg! Helt otrolig, jag har typ gjort ungefär 3 st bloggar, men nu hoppas jag att jag kan ha denna blogg så länge som möjlig. Kl är nu 04:04 ganska sent för att blogga just nu, men liksom varför inte? Jag hade faktiskt en ganska lång tråkig dag men ändå rätt så kul. Det började med att jag vakna upp med min sötnos ungefär vid 11 efter det så åt vi tacos till frukost mums....... visst? Efter frukosten så gjorde vi inget speciellt, utan vi bara kolla film och inget mer. Sen var då min sötnos tvungen att gå och träffa en kompis, samma här med mig dock. Ja och nu är jag och min kompis hemma hos mig och bara tar det lugnt. Inte så intressant dag visst? Är det bara jag som saknar våren, sommaren och hösten? Möjligt visst inte för jag är ju uppenbarligen inte den enda personen i Sverige eller världen.

Likes

Comments