Godmorgon mina latmaskar!
Ber så himla mycket om ursäkt för extremt dålig uppdatering, har varit fullbokat med vänner, bekanta och fixat en massa innan resan med mera.
Jag är uppe med tuppen och taggad som få, menmen nu ska jag hoppa in i duschen och sen göra iordning frukost toGo. Packa det sista innan jag blir upphämtad av min pappa och vi beger oss mot Malmö. Later x

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Välkomnar lilllördag med en stor frukost, ett leende och en god inställning!

Hejhejhej! Hopps att allt är bra med er idag, med mig är det bara bra.

Tänk att om en vecka så flyttar jag till thailand. Aaah lite panik faktiskt haha men fan vad kul det ska bli!! Nej nu ska jag återgå till verkligheten, ett kvar tag tills dess... ska återgå till mitt kaffe och the o.c innan duschen kallar. Hoppas ni får en fin dag! kram! X

Likes

Comments

Hur börjar man ett inlägg där man ska beskriva vem man är?

Jag heter Amy Saelim, och jag är 20 år. Just nu bor jag i Lysekil, västkustens paradis. Om en vecka bosätter jag mig i ett annat paradis, Patong i Thaialnd.

Jag är en tjej med många drömmar, jag är väldigt kreativ och frispråkig. Jag är en känslomänniska, jag har ett hett temperament men kompenserar det med väldigt mycket kärlek. Det är på gott och ont. Jag tror på att vara snäll, att ta vara på de människor man har fått in i sitt liv men att alltid respektera sig själv. Man ska inte bry sig om folk som inte ger en energi och man ska alltid stå för vad man tycker. Man ska vara selektiv. Man ska försöka att vara glad och att alltid göra det bästa av situationen, men det är också okej med dagar då man ligger och gråter i soffan medan man äter kopiösa mängder godis.
Jag mår som bäst när jag äter hälsosamt och får min terapi via träning, för att sen klä på mig klackar och dricka rödpang.

Jag har helt fantastiska vänner som varje dag gör mig påmind om vilken tur jag har som hittade just dem, och min familj är och kommer alltid att vara någonting av det bästa jag har. Allting är bra. Just nu. Sen vet jag att livet är en bergochdalbana och det är ju lite av charmen. 

Likes

Comments

Hej på er!
Det här är alltså mitt första inlägg på den här nya bloggen.

Jag är riktigt exalterad inför att börja blogga igen, måste jag säga! Jag har bloggat till och från förut, men de bloggarna är dessvärre borttagna.

Så nu! En helt ny blogg som snart ska fyllas med förhoppningsvis roliga inlägg och bilder.

Ni får helt enkelt nöja er med vad min iphonekamera har att bjuda på och ta resten med en nypa salt!

Varför jag valde att börja blogga igen var främst för att mina nära och kära ska kunna följa med i mitt liv, då jag flyttar tilbaka till mitt hemland Thailand. Där jag ska bosätta mig i några månader.

Som ni förstår kommer det bli ett äventyr och det kommer ni få följa med på nu genom denna blogg!

Iallafall, i nästa inlägg tänkte jag berätta lite om mig själv och sen får vi se vad som dyker upp..

Likes

Comments