jaha då va de jobb igen och nu är livet igång helt enkelt =) så va ju ledig i torsdags så då passade vi på att ta första badet i sjön =)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

har man helt enkelt för mycket för sig för att hinna med i skriva.  jobbar dagligen just nu. idag va jag ledig dock annars jobbar jag hela tiden. så nu längtar jag tills måndag

Likes

Comments

då jag idag haft fullt upp unnar jag mig något. dagen började med o släppa barnen på förskolan och en tuva som var spänd då fröknarna skulle komma idag =) sen jobbade jag till 16 vilket gick otroligt fort idag.
hämtade busarna o hem o packa klart så åkte vi alla i badade med kusinerna en sväng =) detta avslutades med pizza =) men innan vi åkte hem hoppade jag in o köpte grönsaker och en tidning o unnar mig nu lugn o ro när alla sover med en kopp te och korsord då jag i morgon ska aktivera barn typ hela dagen =)

Likes

Comments

gaaah helt sjukt. ty kte de va igår min sessa föddes. men idag ska jag gå på första föräldrasamtalet inför skolstart i höst 😮 va hände där lixom. hon är ivrig på att lära sig och bara slukar in information som en svamp... och hon har bestämt sig för att kunna allt med tills skolan börjar så nu kör vi på matte för de gillar hon och förstår sig på. så dubbelt. hälften  och plus kan hon galant =) lika bra o hoppa över första året känns de som hahha.

Likes

Comments

okej alla som har barn vet att jag ljög där men ändå. jag började inte förrän 945 idag o jobbade till 14.15 så de va ett lagom pass med en avkastning där man tar en promenad. fikar och något va man nu känner för och idag blev de att virka. men morgonen började med sega barn som va trötta. men fick i dem lite frukost och sen bar de iväg till förskolan på cykel. tuva drar iväg fort nu men de e ganska okay för hon vet att hon ska vänta i varje korsning g på att jag ska godkänna överfarten iaf. men Texas..... låååångsamt framåt och när vi ska korsa en väg stannar han tvärt för de kommer en bil. han stannar. mitt i gatan bara. fick hjärtsnörp och jag gör allt.för att få med mig pojken och 2 cyklar över på samma gång o stressade bilister så klart som hade brottom och tutade irriterat på oss när vi försökte passera.
men de gick ju tillslut. på vägen hem gick de förvårnasvärt bra faktist =) sen blev de mellis hemma och jag började med potatislåda till middag =) uppskattad mat där allt är i en form =) o nu tänker jag inte göra mycket mer idag faktist =)

Likes

Comments

japp måndag igen. o snart är den slut. jobbade på till 14 idag sen hämtade jag ut min svindyra medicin för reumatism =( tack för högkostnadsskyddet! !! kom hem med barnen o dottern fick baka dumleflan till fika idag =) mycket uppskattat och lätt med för den delen =) sen kom tuvas kompis hem till oss o Texas gjorde allt i sin lag för att retas med sin syster 😪 men de är inte mycket att göra än o tjata eller muta så jag mutade med plattan en stund vilket han godkände =)
sen kvällen rullade på och nu kom jag just hem från en kompis som flyttar från byn på fredag =(

Likes

Comments

idag gav kag mig även på ty försöka få någon form av ordning här hemma så man kommer ihåg saker som kommer ske vecka för vecka hela tiden.. så hoppas denna kan funka för familjen med. blir nog dock nya pennor i 6 färger så får alla sin egna färg för att ha koll på det =)

Likes

Comments

idag har de blivit spännande utflykter. vi tog en sväng till Jönköping för att lämna in två och passade på att åka in på biltema där barnen hittade sig vägkritor att måla med så det fick dem och så blev de en korv med =)

sen efter de åkte vi hem och fixade iordning lite cyklar och lagade oss lite god mat och nu väntar vi på att åka och leka med en annan familj.

visst låter detta som en underbar dag. MEEEEN de e inte allt för vi hade ju texas med oss vilket kan vara en utmaning i allt hahah så vi hann bli osams 4 går inne på biltema om allt möjligt. de va först någon leksak. sen välte han ner 5 cyklar o fortsätter med att rymma där inne så man får jaga honom. efter de går vi ut o ska äta korven då välter han blommorna 3 går på bordet innan mitt tålamod tryter o han får äta upp sin korv i farten.

jag tror jag precis hittade vad jag ska skriva om i denna bloggen. de e hur ett vanligt liv kan vara med en alldeles för energisk son kan vara hahah

Likes

Comments

Jaha Då Har Jag Skaffat En Blogg Igen Som Ska Vara En Ny Start Då DEN gamla va ganska tråkig rent ut sagt. Men jag vet inte riktigt vad folk vill läsa om nu för tiden. I tonåren skrev jag massor om allt o inget men nu blir de inte samma sak. Jag hoppas på att jag kan få ihop något roligt att skriva om o så som intresserar er.


Men jag börjar Detta med vem jag är.Jag är idag en 27 årig tjej/mamma/fru jag har två guldklimpar i livet o två extra barn. Jag har även massa djur som gör att de händer säker. Just nu ligger en av katterna bredvid mig medan jag skriver.

Jag utövar även massa olika hobbys vilket ni kommer märka hahah ;) just nu är de växter och pärlplattor. Nästa vecka kan de vara bakning, måla, renovera, inreda osv. De varierar från vecka till vecka. Men i sommar tänkte jag ägna mig åt barnen och läsa tror jag. För igår är de sista sommaren som jag har en liten tjej, efter sommaren börjar hon skolan.


Sen ska de tilläggas att jag har dyslexi om ni ser fel o så.. då vet ni iaf varför ;)


Puss o kram på er. Jag ska försöka vara er trogen och hoppas ni läser o kommenterar för då kommer de få mig att vilja skriva mer o förhoppningsvis vill ni då även läsa mer ;) nu ska jag se klart på en film så säger vi god natt för idag

Likes

Comments