Hej bloggen! Sitter och skypear med David, Leon och Diako! Idag har jag ju varit i skolan och så gick jag och Donja lite till stan 30min kke, men när jag kom hem så såg jag min Farbror från London hemma blev så glad så jag hoppa på honom :DD hade inte sett honom i 3år men nu är han här i sverige. Imon kommer jag träffa hans dotter och hans fru  även han dem ska vara med oss hela dagen längtar. Men vi hörs puss! :)


// Niyat

 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej bloggen! Jag gör ett kort inlägg för jag har tänkt att duscha innan jag ska sova! Men iallafall så är de folk (samma person skulle jag gissa på) som börjat kommentera våran blogg med olämpliga och taskiga kommentarer! Snälla sluta bara du som gör de! Alla skriver fel ibland, vi kanske inte är freaks i svenska men vadå då? Sluta läsa våran blogg om du stör dig på de vi gör.

Idag har vi varit i skolan typ vanlig dag.. när jag kom hem städade jag rummet typ fixade de och så! Ganska tråkig dag lixom! Imon ska jag typ gå på bio med några kompisar och sen sova över med bästisen! Kommer bli jätte mysigt I think.. Annars får ni ha de bra! Jag och niyat håller på att fixa en ny header fast de går sådär tror jag.. men de kommer !
Hade braa :* Helt sjuk 13 dagar!!!!!

~ Jessica


Likes

Comments

Hejhopp! Gick inte till skolan idag för att jag mådde inte bra i morse, vakna vid halv 1 och tog en dusch.Mår mycke bättre nu och ska till skolan imon. Missade provet idag så ska göra den på måndag ist, hårt att provet är jätte svårt så är ganska nervös ändå....Men nu ligger jag här i sängen och blohggar, ska sova snart behöver sömn. Sista inlägget för kvällen. Vi hörs.


/Niyat 

 

Likes

Comments

Hejhej! Mår inte alls bra, har feber, ont i magen och känns som jag kommer spy (de hoppas jag inte på för  mår illa). Tror nog inte jag kommer åka till skolan imon men vi la får se hur jag mår och vill inte heller missa provet för har pluggat sönder mig. Iaf efter skolan så åkte jag, Zahra, Donja, Shuruk och Fais till williys och köpte dricka osv...sen åkte vi hem, på väg hem så såg jag mina två kill kompisar så va jag med dem typ 10 min vi åt chips haha mums, jag gick hem efter det och dusha sedan plugga jag i 2/3 timmar och sov lite och skypeat med Emelie och Zahra lite. Mår as dålig måste lägga mig och vila och hoppas att jag mår bra tills imon. H Jessica kommer inte kunna blogga på en liten stund för saker har hänt kan tyvärr inte säga hon kan säga när hon börja snart! Men godnatt 


// Niyat 

 

Likes

Comments

Tja! Nu ligger jag här och bloggar, kikar, lyssnar på musik ska snart sova. Iaf va i skolan :( och har jobbat som vanligt...Efter skolan så gick jag Donja, Shuruk, Zahra till williys och köpte olika saker. Jag kom hem vid 4 kanske....Men har pluggat på SO provet vi kommer ha på onsdag och redovisning jag kommer kanske ha imon, juste det va ingen redovisning idag för att läraren kom inte till skolan :D Men nu ska borsta tänderna och ligga i sängen och kika haha :) in kan vara sociala om ni vill...Men det blir sista inlägget för idag så ni för ha det bra. Godnatt :)) 

 

 

// Niyat

 

 

 

Likes

Comments

Rast

Likes

Comments

Hejhopp!! Har inte gjort mycket som sagt har gått ut och handlat mat haha, har skypeat med Zahra....Skulle spara min powerpoint jag gjorde så råka jag trycka på någon knapp så allt gick bort -.- och har redovisning imon men mamma har mailat min lärare om jag kunde redovisa på Tisdag ist.... :/ aja nu ska jag faktisk sova ska upp halv 6 imon föratt jag ska duscha. Puss


// Niyat

Likes

Comments

Hej bloggen! Ni undrar säkert vad jag menar med rubriken... De är så att en nära släckting har gått bort och typ hela släckten sörjer, Jag har aldrig tidigare varit med om att någon i min omgivning har dött som jag känt bra! Men så kom dagen som man verkligen inte vill ska hända! Usch! 

Igår iaf... Jag vaknade skulle på dop min kusin skulle döpas. Ungefär 30 minuter innan vi skulle gå satt jag på golvet och lockade håret och lyssnade på musik, då de ringer i mammas telefon och hon svarar "Hej stefan" de är min pappa då sen hör jag bara mamma skrika rakt ut "NEEJ DE KAN INTE VARA SANT" ... Så jag och Bella (min syster) rusar ut till hallen och kollar in i köket där mamma sitter och gråter och pratar med pappa i telefon. 

Aja... sånt som händer! Känns bara så overkligt. På kvällen vid 9 tiden mötte jag Niyat iaf! Vi typ åkte runt i göteborg visste inte riktigt vart vi skulle.. blablabla. 

Och idag har jag typ varit hos min pappa en stund varit med familjen... skulle plugga fast jag kunde inte! Nu sitter jag och kollar på pretty little liars! OHHHHNOOOO skola imon, Orkar inte :( Men ska kolla vidare nu.. hejdå ^^

~ Jessica

Likes

Comments

Hejhopp, vaknade för en halv timme sedan så åt jag frukost och har byt om osv...Nu sitter jag här med mamma och hennes kompis vi kollar på tv och jag sitter och bloggar....Siste dagen på ett lov sen är det skolan imon  orkar inte mer. sad Ska nog bara vara hemma idag och vet inte vad jag ska göra. Ni kan vara sociala om ni vill, kik:  Niyatmengstab ni kan följa mig på instagram: Niyat99. Puss 


// Niyat

 

Likes

Comments

Hej bloggen! halv sover typ...Men kort inlägg. Idag va den sämsta dagen ever, mamma va jätte sjuk mådde inte heller så bra och saker hade hänt Jessi hon får berätta om hon vill, iaf har varit hemma typ halv dagen sen vid 9 träffade jag Jessi och vi va i mölndal en stud med hennes hund hahah de va några killar som råkade träffa hunden med bollen så dem kom t oss oh vi snacka bara lite, sen åkte vi hem vid 10 så va hemma halv. Har varit med mamma en stund så sov hon så nu ligger jag här i mitt rum och messar å så....Godnatt :*

// Niyat

 

Likes

Comments