Good times med fina vänner and yup we're back in the bathtub again haha. Utöver den här roliga kvällen har jag varit sjuk och därmed i princip inte gjort någonting under hela lovet, sad but true. Jag har dock hunnit övningsköra två gånger och ska förmodligen göra det idag också. Jag fick för första gången köra i ca 4 timmar vilket va lite jobbigt för nacken (Tack pappa som kör oss överallt, fattar hur tufft det är nu) men det var kunskapsrikt då jag fick testa på att vara en del av den hetsiga trafiken samt se hur man som förare får handskas med olika utmaningar.


I morgon börjar skolan och jag är inte ett dugg exalterad över att get back to my books. Veckan börjar starkt med bokläsning ur svenskan, presentation ur företagsekonomi och lite annat härligt! Utöver skolan ska jag försöka vara lite mer aktiv här på bloggen då jag verkligen älskar att fota och dela med mig av det som händer i mitt liv. Ni får ha det så bra så länge, kram <3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Saknar detta paradis med magnifika soluppgångar och romantiska solnedgångar! Jag är alltså hemma igen, skolan har dragit igång och plugget börjar svämma över. Nu känner jag bara att det är dags för mig att åka utomlands eller tillbaka till Branäs!

Jag har redan börjat drömma om våren och sommaren, vill gärna åka utomlands med vänner och familj men samtidigt vill jag jobba och vara produktiv. Det är nu man önskar att man hade en karriär inom sociala medier vilket självklart måste vara stressful but fun haha! Jag tror att det viktigaste är att man trivs med det man gör och har kul medan man utför sitt arbete. Jag älskar att fota och resa vilket är ett drömjobb för mig, samtidigt tycker jag att det är kul att kommunicera med människor runt om i världen men även påverka och förändra samhället. Då menar jag att vi tillsammans kan göra världen till en bättre plats vilket är ett budskap som vi alla borde ha med oss i allt vi gör. Jag strävar inte efter en så kallad "perfekt värld" då perfektion inte existerar men jag tror ändå att vi kan göra stora förändringar som kan hjälpa tusentals liv. Nu blev det lite deep här i slutet men ibland är det skönt att skriva av sig och kanske inspirera någon om inte mig själv.

Likes

Comments

Vi drog till fjällen! Första dagen på Branäs spenderades med en massa skidåkning och kyla. Det va upp till -14 vilket var en liten chock för mig som kom ifrån 3 plusgrader. Allt ser ut som a winter wonderland vilket jag älskar. Julpyntet är fortfarande framme vilket får det att se ut som en julfilm. Imorgon blir det mer skidåkning och annat skoj! Update coming soon

Likes

Comments

Baby it's cold outside! Idag var vi ute i snön under idrottslektionen, till en början tänkte jag att det bara skulle va kallt och jobbigt men åh va kul det va! Visst blev man lite kall och blöt men att åka pulka och play in the snow fick en att vilja va liten igen, så mysigt haha! Jag övningskörde hem och ska nu sätta mig och plugga med företagsekonomi då jag har prov imorgon, wish me luck❄️😇

Likes

Comments

Girls night in! En mysig lördag med mina finisar! Så skönt med helg och lite free time!! Snart är det jullov men vägen dit är tough let me tell ya haha! Vi har ganska mycket i skolan nu, plugg all the time! Det känns som att allt går så himla fort, jag har snart gått halva min gymnasietid, dvs ettan och halva tvåan!! Samtidigt går det så segt gällande plugg och liknande men det är ju inte så konstigt eller? Man vill ha kul samtidigt som man vill lyckas med studierna, lite jobbigt men men...

Nästa vecka blir det iaf några prov meen sen är det helg igen haha! På fredag (alltså första december) ska vi ha lite julmys hemma hos @00idaemmaCan't wait!!

Likes

Comments

It's beginning to look a lot like Christmas! Ne men den här byggnaden påminner om någon film men jag kan verkligen inte komma på vilken...

I lördags var jag i Helsingborg for a day då jag skulle hälsa på min släkt. En mysig dag med ganska mycket vind meeen det va riktigt fint så I ain't complaining. Vill verkligen åka tillbaka under sommaren!

Btw I'm totally in loveee with my teddy bear till jacka haha! Så mysig och fin. Köpte den på H&M if u want to check it out ;)

Likes

Comments

Älskar den här tröjan! Så fin, speciellt när man tar kort med blixt! Dessa bilder är tagna hos min kompis Julia i hennes inspo rum haha!

Likes

Comments

Det blev inte så många bilder this break då jag främst har fokuserat på att vila och hänga med vänner. Jag har börjat kolla på Stranger things and I love it, okej jag är redan på andra säsongen men vad ska jag säga it's so good! Igår såg jag Bad moms 2, en komedi som utspelar sig under julen. Jag tyckte att den var riktigt rolig, en film jag faktiskt kan rekommendera! Utöver det har jag fikat med vänner, varit med familjen och shoppat.

Imorgon börjar skolan igen och helt ärligt är jag inte ready at all. Dock är nästa lov om ca en månad vilket känns bra. Dags att återvända till de gamla rutinerna I guess...

Likes

Comments

Lite bilder från en shoot med Elina (igeen ja). I'm in love with red! "Rött är så vackert"

Likes

Comments

Sista dagen var ganska stressig då jag och min vän Julia vägrade lämna staden haha, vi va nära på att missa bussen då vi valde att gå en sista runda genom gamla stan och ta lite bilder. Luckily hann vi med bussen men vi fick verkligen run for it, vi åkte till Vasamuseet där vi var i ca en timme och sedan åkte vi vidare. I wanna go back!!

Likes

Comments