Tokyo

Hej igen! Nu har vi hunnit lämna Peking och varit i Tokyo en vecka! Dem sista dagarna i Peking turistade vi lite till sen tyvärr var det någon högtidsdag så alla affärer och gator stängde sista två dagarna vilket gjorde att vi va fast på hotellet, tur att det va ett så bra hotell! Dem kom tillomed upp med varsin matpåse till oss <3 När vi lämnade för Tokyo hade vi väldigt låga förväntningar på boendet här eftersom det inte såg jättesmickrande ut på bilderna och vi skulle bo i sovsal med andra människor i våningssängar. Men oj så överraskade vi blev, ett jättefräscht ställe med trevlig personal. Väldigt centralt har vi bott och haft supernära till tunnelbana, mataffär och sushi! Vi har bott i ”kapslar” så även om det är våningssängar har man lixom väggar och man kan stänga om sig. Helt enkelt jättenöjda med boendet!
Vi har varit på Disneyland och det var så bra, åkte karuseller och vi var som två barn igen. Jag älskar ju Disney och det var kul att se så mycket karaktärer man kände igen och har kollat på när man var liten.
Vi har oxå åkt till mount Fuji. Vi tog bussen dit och det tog ungefär 2 timmar. Suuuperfint var det och strålande sol! Dock lite molnigt precis vid berget så det syntes knappt men omgivningen runt omkring var så fin så det var inte hela världen! Precis när vi skulle åka så försvann molnen vid toppen av berget så det fick vi se iallafall!
Vi har också shoppat i Shibuya och sett crossing roaden där, vi har åkt på en guidad busstur, sett Sensoji temple, åkt upp i Tokyo skytree och ätit sushi <3
Tokyo överträffade mina förväntningar och vi har haft en jättebra vecka här! Men det räcker verkligen med en vecka och nu är vi trötta på storstadslivet och väldigt taggade på att komma till Thailand ;)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229