Santorini del 2

Nu sitter vi på flygplatsen redo att åka hem! Santorini har varit väldigt bra, första gången vi var här såg vi inget av ön för vi åkte så fort vi kunde till Ios men denna gången hade vi två nätter här.
Vi åt på mc Donalds och oj som vi hade längtat efter det efter nästan enbart ätit nudlar på Mykonos. Hotellet denna gången på Santorini var bra, dem hade en liten pool med solstolar, rummet var stort och hyfsat fräscht och personalen var trevlig.
En av dagarna åkte vi till staden Oia som är känt för att ha så himla fina vyer och det är verkligen sant! Vi hade väldigt höga förväntningar och vi blev inte besvikna! Dock var de väääldigt mycket folk överallt och det är lite en turistfälla men det förstår jag med tanke på hur fint det är! Men t.ex för att få se dem tre kyrkorna med blåa tak så fick man stå i kö i 40 min, jag tyckte dock det var värt det för det var helt magiskt fint. Vi åkte dit på eftermiddagen/kvällen vilket jag är glad för, vi åt middag där och vi kunde strosa runt i solnedgången utan att det var alldeles för varmt.
Vår sista dag nu har vi hängt vid poolen och gått runt lite i staden vi bott i. Men nu ska det bli skönt att komma hem och sova i en mjuk säng, träffa vänner o familj och äta lite nyttig god mat! Tack för att ni läst bloggen, hoppas ni tyckt det har varit kul att följa ;)

Gillar

Kommentarer

Stinis
Stinis,
Stina hör igen! Det har varit superkul att följa bloggen! Hoppas du forsätter din resa som influencer!
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229