Mykonos

Nu har vi även lämnat Mykonos och åkt tillbaka till Santorini som blir vår sista ö. Mykonos var så himla fint och jättemysiga små gator med affärer och restauranger.
Första kvällen gick vi ut och festade men det var verkligen en besvikelse. Vi hade hört så himla mycket om hur bra festen var på Mykonos så vi hade rätt höga förväntningar. När vi kommer dit så fanns det bara en klubb och den var väl helt okej men rätt tråkig musik och ingen rolig lokal, det var lixom bara ett rum. Så vi går hem igen vid redan typ 2 och går o lägger oss. Men nu i efterhand tror vi att vi var på fel ställe, vi var inne i staden i centrum men vi tror den bästa festen är på beachclubben på stranden men de va på andra sidan ön från där vi bodde. Så ska ni till Mykonos för o festa bo vid stranden!
Både jag o Frida var överens om att vi va trötta på festandet nu efter Ios (de trodde ni inte vi kunde bli va?). Så vi bestämde oss för att ta vara på dagarna istället så vi hängde vid poolen på hotellet, gick ner till stan och shoppade & åt på mysiga restauranger. En dag åkte vi till nammos village vilket är ett litet lyxområde typ med massa fina butiker och en strand och restaurang där jag o Frida åt för orimligt mycket pengar. Men de var en upplevelse och kul att ha testat den restaurangen, dem hade extremt god sushi!
Hotellet vi bodde på var fint, väldigt fin pool. Mycket djur utanför dock, typ katter, ödlor och igelkottar? Men rummet var fräscht och jag är nöjd med boendet.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229