Vad tycker du om hösten? Är det något du har längtat till?😄/😒?

Nej. Jag gillar inte hösten. Det jag ogillar mest är alla tumblr bilder, alla som längtar till den, förväntningarna. För vem går och gör lite varm oboj, tar på sig en lång stickad tröja eller nåt, sätter sin dator framför sig på sängen, tänder ett doftljus, sätter på sig varma strumpor, har en filt vid sidan och gör det inte för bilden!? 1. Fryser man inte om man knappt har något på benen? 2. Sätt på dig filten om det nu är så kallt så du tog fram den! 3. Det ser inte skönt ut att sitta upp och titta på datorn...

Bara för det tänker jag gå och göra en bild på reality vs expectations

Gillar inte ens de kakorna...


Jag tog klistermärken för att det står hemlig information där...👽

Men det jag gillar med hösten är min födelsedag och Halloweeeeen!👌


HEEEDUUU

//Ammi

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

10 musik tips:

1. Never be like you - Flume, Kai

2. Say it - Flume, Tove lo

3. Hyperreal - Flume, KUCKA

4. Some kind of drug - G-Eazy, Marc E. Bassy

5. Idfc - Blackbear

6. Flares - The Script

7. Wake up - EDEN

8. Phone down - Lost Kings, Emily Warren

9. DNA - Lia Marie Johnson

10. It's a lie - The Vamps, TINI


1. Jag ÄLSKAR detta beatet och sångerskans bra höga noter som hon sätter sååå bra! Texten är bra och passar med musiken. En låt jag tycker är bra att dansa till och sjunga med till.

2. Jag gillar när det låter som om droppet ska komma på ett ställe fast den kommer senare som också är on top! Sångerskan här passar till denna text helt perfekt. Också en perfekt låt till att dansa till. Alla delarna i låten passar perfekt hela tiden!

3. Denna låt är nog min favvo av alla just nu! Den är så unik med att den inte riktigt har ett beat att följa utan den har blandat lite olika takter som låter såååå bra! VARNING för lite "R.I.P headphone users". Men den är så risky men den blev superbra och resultatet är verkligen enastående. LYSSNAAA

4. Jag älskar också sångarens röst som han verkligen har kontroll över. Rappen gör också så att låten blir complete! Lite fula ord i rappen så kanske inte en familje låt... Men super bra!

5. Jag älskar denna också såå mycket! Den är uppbygd så perfect och sångaren sjunger så himla perfect till denna låt. Och någon kanske känner igen denna, och några andra, från musical.ly? Denna låt är verkligen en låt som man kan lyssna på i de flesta stunderna.

6. Denna låt är sorglig till skillnad från de andra. Den är så powerful och får rysningar varje gång! Han sjunger helt fantastiskt och låten är så väl tänkt i texten. En 10 till denna!

7. Denna låt är också mer lugn i början men blir högre i slutet så sänk volymen lite... Men fortfarande en super bra låt!

8. Super bra och passar samhället idag! De flesta håller på med sina mobiler mest typ hela tiden!? I låten så handlar det då om att hennes partner inte bryr sig om henne men personens mobil istället och hon fattar inte varför det inte kan vänta till senare. Älskar denna låt och man kan dansa till denna!

9. Detta är också en sorgligare låt som handlar om, som jag uppfattat från videon, att hon är som sin pappa. När hon var liten så var hennes pappa alcohlist , stav, och hon dricker också mycket när hon blir äldre. Och hon kan alltså inte ändra sitt DNA för hon är ju som sin pappa och jaa. Men låten är super bra även efter den deep videon.

10. Hon som spelade Violetta i disney serien Violetta sjunger här med The vamps! Jag älskar takten som gör låten till en perfekt dans/party låt!


Hoppas ni hittar någon låt ni gillar av de och säg om jag ska göra fler sådana!

Jag är sjuk idag :( Men jag missade inget speciellt viktigt på skolan (hoppas jag). Jag hoppas att vi inte typ fick våra väskor till våra MacBooks Air!? Vi skulle få det men nu får vi vänta:( Aja

HEEDUUU


Det är något lagg så det med olika bilder kommer alltid up (för mig i alla fall) och jag kan inte ta bort:((

//Ammi

Likes

Comments