Header

Instagram@sjundeseptember

New In, Samarbete/Pressutskick, Ätbart

Januariboxen är här med ett blandat innehåll av produkter, så som diskmedel och knäckebröd till exempel. Ironiska måste väl ändå vara att vi just har köpt en bänkdiskmaskin hem hit och så får vi diskmedel, vilket såklart kommer att komma till användning ändå!

Måste säga det att det är otroligt skönt att äntligen ha diskmaskin, fy vad mycket tid det faktiskt tar att diska för hand som vi nu slipper lägga tid på!

Likes

Comments

Psykisk ohälsa

Ibland undrar jag över mig själv och om hur jag mår, varför går det mesta så bra just nu? Jag har ingen hjälp från varken psykiatri eller vårdcentral utan jag får ta hand om allt själv. Inte för att jag är själv, för jag har familj och vänner som bryr sig.

Men jag sitter alltså här och skriver att jag i princip mår bra, jag går ut själv, jag är med vänner själv, jag klarar av att stå i lite större folksamlingar och jag känner ändå mig rätt bekväm. Absolut tankarna finns, mitt största problem är ju hur alla andra ser mig. "Ser jag konstig ut för honom? Sa jag något fel nu? Går jag konstigt?" märker ni att mitt problem sitter i hur andra ser på mig, det är där min sociala ångest sitter. Det är just därför KBT inte är grejen för mig, för det är att öva på saker som jag tycker är jobbigt men jag måste egentligt ta hand om mina tankar om mig själv. Mitt självförtroende är KASST. Därför finner jag ett intresse i DBT istället, men att kontakta vårdcentral och annat blir bara allt mer och mer jobbigt för allt nekande och ingen hjälp man får.

Mina problem är att jag inte kan jobba, eller ta bussen. Det är här jag behöver körkortet som hjälper mig med ena biten, för att förhoppningsvis enklare kunna börja smått jobba någonstans jag känner mig bekväm. Men jag har kommit otroligt långt i allt annat, som att faktiskt träffa vänner eller gå ut själv. För typ ett halvår sedan var det JÄTTESVÅRT. Så jag tar mig sakta med säkert framåt!

Likes

Comments

Skönhet, Recensioner

Är tillbaka med ännu en recension av en produkt som jag använt och gillat! Min Simple moisturiser är köpt på Ica Maxi, men den finns även på City Gross som jag vet.

Jag har sett många engelska youtubers prata gott om detta billiga märke, så var lite nyfiken på det själv och när jag såg att de kommit till Sverige i våra mataffärer så blev jag otroligt glad. Så absolut fick en hänga med hem, dessutom med rabatt!

Denna produkt använder jag varje morgon och kväll som sista steg i min hudvård för att återfukta huden, vilket produkten verkligen gör. Min hy brukar ta ett litet tag innan den vänjer sig, vilket brukar visas med att jag är extremt torr, men nu när den använts ett tag så märks det att min hy gillar denna moisturiser.

Någon av er som testat denna moisturiser från Simple?

Likes

Comments

Samarbete/Pressutskick, Tävling

Vinnaren av tävlingen är utlottat på instagram och blev @nadinemalmer_ , GRATTIS! Kommer inom kort kontakta dig på instagrams DM!

Till er alla som inte vann så har jag ett tröstpris som ni vet så får ni 15 % rabatt om ni använder koden "amanda15" när ni handlar på iSecrets fram tills den 22 februari!

Likes

Comments

Skönhet, Samarbete/Pressutskick, Recensioner

För ett bra tag sedan fick jag hem denna foundation , men alldeles för mörk, så denna gången fick jag chansen av JFR att prova denna i en färg mer för mig. Jag har otroligt ljus hy och har väldigt svårt att hitta en foundation som passar, men denna passade otroligt bra i färg.

Jag har nu hunnit testa foundationen några gånger och är helt kär, den sitter så fint på huden och känns så skön. Den håller bra, ser jämn ut hela dagen och då hade jag den i ca. 14 timmar på huden. Good job! Enkel att få tag på, täcker superbra och är dessutom inte allt för dyr! Rekommenderar starkt! 🦄

Likes

Comments