Hejsan svejsan... Jag lovade att jag skulle uppdatera lite idag så då gör jag det...

Nu är jag påväg till granngården och ska handla lite torv och foder så att hästarna kan stå inne.... Efter det så åker vi till Vanessa träning för Birgitta så att jag eventuellt kan rida för henne. Sedan kommer de upp till oss och rider på A och F, så vi får se hur det går. I samband med det då ska de får min och As utveckling. 

Jag kanske uppdaterar senare för en utvärdering av dagens ridpass. Ses!

Likes

Comments

Hejsan hörni.... Jag ber då hemskt mycket för att jag typ inte har uppdaterat på typ två veckor men jag har haft sååååå mycket att göra som med skolan och allt så men det kan nog lösa sig..

Ametist och Flickan har typ börjat att bete sig som dryga tonåringar... eller Ametist är inte så brutalt dryg men Flickan.... Hon är nästan jobbig, om man ska rida henne så ska man göra detta hennes vilkor. Om hon liksom stannar och jag skänklar på, reser hon sig och får är man tvungen att leda henne för att få fram henne. Såhär as jobbig. Idag så följde min gudmor med mig upp till stallet, hon red A och jag red F. Jag tänkte att jag skulle träna Lc:3 i dressyr och hon var helt dum och bara skulle hålla på och backa och när hon väl stor still så skulle hon resa sig... Men jag klarade det till galoppen och det var då hon började... A var också ganska dryg mot min gudmor men när jag väl hoppade upp på henne så gick hon fram och var snäll och mjuk...

Nu måste jag gå och lägga mig men jag kanske uppdaterar imorgon, men vi får se... Hejdå och godnatt!!

Likes

Comments

Hejsan. Jag vet att jag inte uppdaterade igår. Det var för att jag hade lite fullt upp igår. Men nu bloggar jag och det är det som räknas, ellerhur?

Nåja... Imorgon så kommer jag att gå på The Fooo Conspiracys konsert som är i Globen, så jag antar att det inte blir så mycket bloggande då.. Men det ska bli jättekul. Jag kommer att sova hos Vanessa imorgon och på söndag så ska jag fota henne påsen tävling när hon tävlar med sin storhäst Celwin.

Nu: back to my world... Igår så red jag Ametist och det gick ganska superb. Jag tränade mycket på att flytta henne för skänkeln och så tränade jag på steget samt hennes form. Hon var ganska så stel i början men det släppte ganska lätt... Efter en stund så var hon riktigt följsam och glad. På hemvägen så försökte jag att få henne att gå i piaffe. Alltså det är så nääääääära att hon gör det..

Jag är så stolt över min prinsessa... <3

Likes

Comments

Hej.
Jag heter Denise och jag är snart 14 år gammal.
Jag älskar att rida, fota med min systemkamera, dansa och så lever jag för musiken. Alltså så älskar jag att sjunga.

Jag har två hästar och de heter Ametist och Super Flickan.
Ametist är ett 8 årigt varmblodssto (e: A Worthy Lad) som jag har haft i drygt ett år. När vi köpte henne så var hon oerhört outbildad och smal. Nu är hon på god väg på att bli en perfekt dressyrhäst, och hon är väldigt fin i kroppen. Dock är det bara några muskler som ska sättas på plats, men det fixar vi på nolltid... ;). Ametist är en väldigt känslig dam som egentligen bara jag kan rida ordentligt. Hon är en väldigt krävande häst som är ganska jobbig och bråkig när hon har en orutinerad ryttare på ryggen, då hon behöver ridas på rätt sätt. Hon är dock världens snällaste häst som man nästan får göra vad man vill med. Tillsammans så har vi kommit oerhört långt, vi har hoppat ca 70 cm och hon kunde endast gå över bommar.

Super Flickan är också ett 8 årigt varmblodssto (e: Super Arnie) som vi har haft i drygt 4 månader. Hon var som Ametist, oerhört outbildad men det bättrar sig. Hon är dock en väldigt bestämd dam som tror att hon kan få som hon vill. Hon är ändå världens snällaste häst, som Ametist. Tillsammans har vi också kommit långt, vi har hoppat ca 40-50 cm och när vi köpte henne så kunde hon inte ens gå över bommar.

Likes

Comments