Hädanefter hittar ni min blogg på denna adress. Www.nouw.com/Amandalundqvist

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Godmorgon! Eller ja.. inte för det fortfarande är morgon men goddagens. Har precis ätit korv till lunch och nu tänkte jag se några avsnitt av min favorit serie Modern family.
Har inga större planer idag vilket är trist, men vi får se troligtvis blir det en riktig vilodag iallafall då jag känt mig sjuk under de senaste dagarna. Hur var ert nyår? min vart lyckad, umgåtts med vänner och druckit alkohol. Vad mer begärs? haha.

Till något helt annat så har jag funderat länge på att köpa mig en ny kamera när jag har råd. Sålde nämligen min gamla, som är med på bilderna däruppe i inlägget. Har ni några förslag? Fastnade för en olympus pen men det är tveksamt än så länge.

Likes

Comments

Bilderna är inte rättvisa, fotar med min iPhone 6s så det blir tyvärr inte bra bilder.
Fick så otroligt fina julklappar i år, supernöjd och tacksam för allt! fick även pengar, presentkort, kudde och tröjor samt filtar. Morgonrocken som syns litegrann på bilden längst ner är något jag lever i, mysigaste.

Likes

Comments

I April fixade jag ett litet firande för min kisse som skulle fylla 1 år tillsammans med mina vänner. Vi åt massa gott medan katterna fick blandannat presenter. Ni som har husdjur, brukar ni också fira dom?

Likes

Comments

Då var det julafton och jag önskar er alla en riktigt bra dag. ღ Lägger undan bloggisen idag vilket nog är ganska förståeligt. Ta hand om er!

Likes

Comments

Blev verkligen berörd av årets ämne i Musikhjälpen. Det blir ett sånt starkt laddat ämne när det kommer till barn, så fruktansvärt. Hade faktiskt ingen koll alls på att det här problemet är så stort som det är, men tycker det är bra att det lyfts fram. Tystnaden är ju förövarens värsta vän som man brukar säga.
Med skratt och tårar så följde jag hela veckan på tvn eller i appen samt var jag nere på torget och kollade live under torsdagen, passade på då det sändes i sin stad.
Ett stort eloge till programledarna, ambassadörerna, de som jobbade och ordnade allt detta för ett riktigt bra jobb. Sen till ALLA inklusive jag som skänkte pengar. 74 Miljoner och 586 000 evenemang. Alltså wow! Tillsammans är vi starkast.

Likes

Comments

Likes

Comments