jeg veit forsåvidt ikke hva jeg skal skrive, men kan oppdatere dere litt uansett.
akkurat nå ligger jeg og typen i sofan, jeg ser på tv mens jeg hører samboeren og pus snorker i andre enden her. Når man ser på tv så kan det være veldig irriterende, men heldigvis så kan jeg bare dytte litt bortpå han så slutter han.

Dagen i dag så har vi egentlig bare slappet av, vi har vært litt flinke og rydda og vaska klær. Det er jo ting som trengs å gjøres når man bor for seg selv. Man har ikke foreldre man kan spørre om å gjøre ting.

Se på søte pusekatten! Hehe, denne lille karen er bare 16 uker gammel, og vi har hatt han siden han bar 8 uker. Kan ikke tro at tiden har gått så fort! Vi har prøvd å ha 2 pusekatter her, men vi tok å henta den andre 2 uker etter at vi tok med han her, og det blei ikke veldig populært. Han her begynte å frese mot oss og gjemme seg, og den andre pusekatten satt på kjøkkenet og majuet 24/7, så vi fant ut at det var bedre med 1 pusekatt enn 2.

Men nå får jeg se om jeg finner noe å se på tv, pappa kommer snart så skal vi på butikken en liten tur.

  • 6 Lesere

Likes

Comments

Hei alle sammen.
Tenkte å fortelle litt om meg selv, og er det noe mer dere eventuelt lurer på så er det bare å kontakte meg.

jeg er 18 år, har gått 2 år Vgs. Vg1 naturbruk på rosthaug og Vg1 bygg og anleggsteknikk. jeg har tatt et fri år nå men er tilbake på Vg2 byggteknikk neste år (2016)
På fritiden så er jeg med hesten min, har en fjording på 28 år og han er verdens beste hest! Helt herlig å ri en så god og stødig hest som han.
Jeg har prøvd å blogge flere ga ænger før, men da har jeg bare mista motivasjonen etter en liten stund. Men jeg gir det ett nytt forsøk da jeg savner å skrive.
Bor sammen med samboeren min og vi har en liten pusekatt. Stortrives med det.

Men sånn ellers så har jeg ikke veldig mye å si om meg selv, men er det noe du lurer på så er det bare å kontakte meg.

  • 10 Lesere

Likes

Comments