Hej hej, igår tänkte jag skriva men det blev inte så eftersom jag va för trött. Men igår så red jag för första gången Roja. Roja är en ardenner väldigt lugn av sig så det gick jättebra. Jag travade lite och jag fick också upp henne i en kort galopp, så gårdagens ridpass kändes bra. Sen när jag kom hem så tittade jag lite på YouTube o där så såg jag ett klipp hur man gör slime så jag testade men misslyckades. Men idag så har jag städat lite och möblerat om i mitt rum, jag är inte färdig än med allt. Saker ska köpas in och så.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Kanske inte det bästa slutet på 2016. I onsdags åkte jag och Marcus till hans vänner Emil och Ida för vi skulle fira nyår med dom. Så vi skulle sova där tills söndag. Sen ringde mamma på torsdag och berätta att min älskade katt Bellis hade blivit påkörd och hade avlidit direkt. Bellis skulle ha fyllt 6 år i maj. Kort där efter så ringde pappa och berättade att hans farbror hade dött. Så det blev väldigt mycket på samma gång. Som tur är så har jag min underbar pojkvän Marcus som gjorde ett mysigt bad med tända ljus till mig. Så jag är väldigt glad att jag har honom.

Likes

Comments

Hej hej, nu är jag tillbaka efter en lång paus. Och jag har börjat på gymnasium. I mitt föra inlägg skrev jag att jag skulle pendla varje dag. Men det blev inte så. Istället så bor jag där nu. I början va det lite jobbig jag kände inte någon förut min rumskamrat, men hon gick i en annan klass så hon va mest med sina klasskamrater som jag inte kände. Och då kändes det inte så bra då jag inte hade någon att va med. Det var till och med då jag ville sluta skolan och ta ett år utan skolan och kanske skaffa ett jobb. Men sen så prata jag med lärarna och jag fick byta till ett eget rum. Och nu har jag bott där i snart 2 veckor, så det känns bra. Jag har inte fått upp allt jag vill ha på väggarna och så än. Men när jag har det kommer jag ta några bilder så ni får se hur det ser ut. Jag hoppas ni trivs på era skolor så får ni ha det bra, puss puss😘

Likes

Comments

Hej hej, nu är det snart sommarlov och jag slutar skolan. Känner mig helt förkrossad, jag vill verkligen inte sluta och sen börja på en ny skola! Liksom den nya skolan ligger i Linköping och jag kommer behöva pendla ditt varje dag. Och mina vänner bor här i Motala och vi kommer inte gå på samma skola. Är så jävla rädd att jag ska tappa kontakten eller inte gilla den nya skolan. Liksom vad gör man då?! Men ja i värsta fall får jag väll byta till en skola i Motala, men vill helst inte det.😓

Likes

Comments

Hej hej, nu är jag tillbaka med ett nytt inlägg. Jag har precis haft en underbar dag med vänner. Och idag har jag även hämtat mina glasögon. Och när jag tog på mig dom jag skojar inte det var som en ny värld. Jag kunde se saker så tydligt och saker som jag inte märkt förut märkte jag nu.

Likes

Comments

Hej hej, förlåt att jag inte har skrivet. Men jag har inte varit så glad eller pigg som jag brukar. Då jag har endel perioder då jag kan vara lite ledsen. Men idag mår jag bättre och ja jag har inte precis något och säga mer än att nu kommer jag blogga söndag-torsdag. Kommer ett till inlägg senare sen.

Likes

Comments

Hej, och förlåt för att jag inte skrev något igår.
Ni vet att jag har skrivit om att jag kanske skulle bli fodervärd på en häst. Men det kommer inte hända tyvärr, då vi inte fått något svar tillbaka och det var väldigt längesen vi mejlade henne. Men igår så var jag och provred en häst och den här hästen har jag ridit en gång förut men det har inte blivit det var inte så bra då. För att då så ja hon är väldigt känslig och man måste vara lugn själv för att kunna rida henne och ja det var inte det blev bara inte bra förra gången jag red henne. Men hon heter Dyretta och hon är ett kallblod och mamma tyckte att det gick väldigt bra när jag red henne. Och hon tycker väldigt mycket om hästen, hon tyckte hon var väldigt fin och duktig. Och just nu så har vi ingen stallplats till henne, men mamma ska höra efter här i byn och se ifall det är någon som kan tänka sig ha en på lösdrift eller har en box till henne. Men än så är det inte klart att vi ska köpa henne men ja jag hoppas att vi gör det och mamma har sagt kanske. Så jag är super glad för att jag gillar verkligen hästarna och det är verkligen en dröm häst. 😘🐎

Likes

Comments

Hej hej på er. I gårdagens inlägg så skrev jag att jag hade mailat om att få bli fodervärd på en häst. Hästen heter Mixtra och hon finns just nu på en ridskola, och det är så jag lärt känna henne. När jag gick på den här ridskola hade jag en favorit häst, det brukar man ju oftast ha. Men då så hade Mixtra redan en skötare och en medryttare så jag kunde ju tyvärr inte bli något av dom. Men nu dör ett tag sen sa mamma att vi kanske kunde skaffa sommarhäst och för mig betyder kanske ett ja. ☺️ Så jag började leta på olika sidor om det var någon som hyrde ut sommarhästar. Och sen så hamnade jag på den här ridskolas hemsida och gick in på hästar dör ja va nyfiken och ville se om dom hade några nya. Men så när jag bläddrade så va ja ju bara tvungen att stans och kolla och läsa lite om Mixtra. Och då ser jag att det står att hon vill ha ut henne på foder och jag hoppar av lycka. Så jag visar mamma och hon säger att vi ska maila och se om vi kan få bli fodervärd. Än så länge har jag inte fått något svar men jag hoppas hon skriver tillbaka.

Likes

Comments