Cozy friday

Innehåller affiliate-länkar

Oj vad tiden går fort när man har fullt upp. Veckan har varit fylld med föreläsningar och tentaplugg. Denna vecka kan jag dock inte säga att jag varit produktiv då jag gått runt och tänkt på annat än skolan. Men man kan inte alltid vara på topp. Hur har eran vecka varit?

I dag är det ju äntligen fredag och ikväll ska jag unna mig med någon riktigt bra film. Filmtips nån? På tal om film, vill verkligen gå och se den nya JOKER filmen på bio. Alla verkar säga att den är så bra. Får se om nån vill gå med mig efter denna tentavecka.

Denna snygga outfit ni ser är hela vägen NA-KD förutom örhängena som är från GinaTricot (köpta för länge sen). Oj oj oj, vad NA-KD maxar sina höstkläder. Allt är så otroligt snyggt just nu och jag kan inte få nog med att hela tiden beställa nya plagg. Tröjan är så otroligt varm och har denna brons/ bruna färg som jag bara älskar, vill ni klicka hem den så klicka här. Byxorna beställde jag under sommaren men skickade tillbaka dem för någon idiotisk anledning? Men såg dem igen nu på hemsidan och klickade hem de igen och denna gången så behöll jag dem för att de matchar så jäkligt bra med tjocktröjan, är ni intresserade av byxorna så klicka här. Skorna har jag pratat så mycket om redan i alla inlägg så ni är nog trötta på mig men de hittar ni också här. Denna outfit får mig att känna mig väldigt stilig och väldigt höstig, LOVE it.

Sweatshirt here, Pants here, Mules here

/ Amina Kerimova

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Joker är jag också SÅ sugen på att se, den verkar ju hur bra som helst!! ÄLSKAR tröjan och kombon med byxorna <3nouw.com/emmaengstrom
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229