Cozy friday

Innehåller affiliate-länkar

Oj vad tiden går fort när man har fullt upp. Veckan har varit fylld med föreläsningar och tentaplugg. Denna vecka kan jag dock inte säga att jag varit produktiv då jag gått runt och tänkt på annat än skolan. Men man kan inte alltid vara på topp. Hur har eran vecka varit?

I dag är det ju äntligen fredag och ikväll ska jag unna mig med någon riktigt bra film. Filmtips nån? På tal om film, vill verkligen gå och se den nya JOKER filmen på bio. Alla verkar säga att den är så bra. Får se om nån vill gå med mig efter denna tentavecka.

Denna snygga outfit ni ser är hela vägen NA-KD förutom örhängena som är från GinaTricot (köpta för länge sen). Oj oj oj, vad NA-KD maxar sina höstkläder. Allt är så otroligt snyggt just nu och jag kan inte få nog med att hela tiden beställa nya plagg. Tröjan är så otroligt varm och har denna brons/ bruna färg som jag bara älskar, vill ni klicka hem den så klicka här. Byxorna beställde jag under sommaren men skickade tillbaka dem för någon idiotisk anledning? Men såg dem igen nu på hemsidan och klickade hem de igen och denna gången så behöll jag dem för att de matchar så jäkligt bra med tjocktröjan, är ni intresserade av byxorna så klicka här. Skorna har jag pratat så mycket om redan i alla inlägg så ni är nog trötta på mig men de hittar ni också här. Denna outfit får mig att känna mig väldigt stilig och väldigt höstig, LOVE it.

Sweatshirt here, Pants here, Mules here

/ Amina Kerimova

Gillar

Kommentarer

Beige Silk Blouse

Innehåller affiliate-länkar

Blouse (sale at the moment): HERE

Tjena godingar, hoppas ni haft en fin måndag och även en underbar tisdag. Själv har jag varit på föreläsningar, på gymmet samt bara varit hemma på kvällarna. Jag har som mål att lägga mig tidigt varje kväll för att verkligen kunna stiga upp tidigt på morgonen (speciellt nu när solen går upp så sent), men det spelar ingen roll hur tidigt jag lägger mig för jag springer till mina föreläsningar varje morgon ändå. Visst är det jobbigt att vakna på morgonen när solen inte gått upp ännu? I alla fall, låt oss prata MODE. Denna outfit som ni ser ovan är helt ärligt min favorit. Det är så min stil och fortfarande en så chill och bekväm outfit. Jag har bara fallit för denna beiga, nude och bruna färgen på kläder. Känns som om det har varit trendigt länge (förstår varför, det är ju så snyggt). Ni kommer nog se mig använda blusen ovan MÅNGA gånger framöver, älskar den så mycket. Den är på rea så passa på nu om ni tycker den är snygg. Den finns i beige, olivgrön och svart. Hur snyggt? Skorna har jag pratat om i ett tidigare inlägg men ni förstår vad jag menar när jag säger att de passar nästan till vilken outfit som helst. Synd bara att man bor i Sverige och inte i ett varmare land där man kan ha "mules" på hösten. Örhängena jag har på mig är från H&M och de är mina favoriter. Jag vet inte om de finns kvar men dessa örhängen användes i alla fall varje dag under sommaren. Love it.

/ Amina Kerimova

Gillar

Kommentarer

Ny vecka och nya tag

Måndag och ny vecka, i helgen har jag verkligen tagit en paus från omvärlden. Jag har gått på yoga, tränat och bara spenderat tid med mig själv och tagit det lugnt. Hände lite otrevligheter på morgonen i lördags då jag fick veta att en nära familjemedlem gick borta, så denna helg har verkligen varit deppig men ändå välbehövlig för att samla krafter inför denna vecka. Med tanke på omständigheterna valde jag att ta lite paus från bloggen i helgen men denna vecka kommer definitivt innehålla betydligt mycket roligare inlägg. Hur var eran helg?

Denna vecka har jag samma sak planerad alla dagar och det är tentaplugg, tentaplugg, och tentaplugg. Jag ska i alla fall försöka ta mig genom denna vecka på bästa möjliga sätt. Hoppas ni alla får en bra vecka. Puss

/ Amina Kerimova

Gillar

Kommentarer