Överraskar mamma på hennes födelsedag

Igår fyllde min fina mamma år och hade ingen aning att jag planerade att komma hem och överraska henne. Har verkligen saknat henne och att vara hemma, känns så skönt att komma hem igen och få vara med min familj. Jag och min bror planerade allting så väl, de var på förställning igår kväll och tills dess hann jag komma hem och gömma mig för att sedan ge henne en stor överraskning när de kom hem från föreställningen. Hon blev såklart jätteglad och chockad. Min farbror var otroligt snäll som kunde plocka upp mig på Arlanda. Han och jag var verkligen vrålhungriga så vi bestämde att vi skulle sätta oss på ChopChop och äta lite innan vi åkte och handlade blommor och tårta till mamma. Jag vaknade för en stund sen, nu ska jag fixa lite frukost, sätta mig och plugga och sedan vänta in mamma för vi ska åka in till Stockholm. De närmaste dagarna kommer vara så roliga, taggad!

/ Amina Kerimova

Gillar

Kommentarer

ENDGAME

Tjaba gänget, hoppas ni har haft en bra lillördag samt torsdag, jag vet i alla fall att jag har haft det magiskt (jag har ju äntligen fått se den nya Avengers filmen). Igår hann jag inte blogga för jag kom hem sent från bion, men jag vaknade igår och rusade till skolan för att plugga lite med min basgrupp inför vårt seminarium. Efter seminariet tog jag bussen till stan för att träffa min kompis för att sedan gå på den efterlängtade nya Avengers filmen "ENDGAME". Vi båda har verkligen sett fram emot att se den och äntligen så hittade jag någon som ville se den med mig här i Umeå. Lovar att jag inte ska spoila endgame för er, men filmen var as grym (och sorglig). Den var tre timmar men det kändes som en timme (kissade dock nästan på mig sista timmen, haha). Idag har jag varit på skolan och haft en deltentamen i handelsrätt och nu är jag hemma. Ikväll ska deltentamen och annat firas (100% fest).

PS SE FILMEN, ni kommer inte ångra er!!!

/ Amina Kerimova

Gillar

Kommentarer

White jeans

Innehåller affiliate-länkar

White jeans HERE , Beige top HERE

Brown top HERE,

Levis white jeans HERE,

Loafers HERE

Blazer HERE, White jeans HERE

White jeans HERE, Teddy jacket HERE,Transparent bag HERE,

Snickers HERE

Jag läste nyligen ett blogginlägg här på NOUW där det stod att man borde starta en ny "serie" på bloggen där man en gång i veckan bjuder på något bra recept eller något annat värdefullt tips och gör detta till en "tradition". Jag älskade den idéen men eftersom jag redan lägger ut så mycket mat på bloggen så tänkte jag hålla mig till mode. Jag vill nu varje måndag bara göra dessa typen av inlägg där jag delar med mig av mina favorit trender och favorit plagg. Idag handlar det om vita jeans. Varje jeans som jag har taggat under bilderna skiljer sig, det är inte samma par på alla.

För några månader sen hittade jag mina riktigt gamla och slitna vita jeans och tänkte "herregud, dessa har jag inte använt på nästan två år". Vita jeans hade helt fallit ur trenden och man såg knappt folk gå runt med vita jeans längre och själv hade jag helt glömt att de existerade. Jag tänkte att jag skulle försöka hitta ett par nya för att mina var helt slitna men jag kunde inte hitta några bra i någon butik eller webbutik. Ett tag senare efter mitt intensiva sökande började de flesta butiker sälja vita/beiga jeans och mitt letande efter de perfekta jeansen påbörjade på nytt. Denna trend har spridit sig som en skogsbrand och för det är jag mer än tacksam för. Det är så himla snyggt och jag har nästan glömt hur ALLT bara passar med vita byxor. Jag har levt i mina svarta läderbyxor hela hösten och hela vintern och det är verkligen skönt med en omväxling. Ovan visar jag bara hur otroligt snyggt det är med vita byxor och hur vita jeans matchar bra med beiga och bruna färger (eller vilken färg på färgkartan som helst). Hoppas ni fick lite inspiration till att köpa er ett par vita jeans. Denna trend kommer lätt hålla sig hela våren och hela sommaren. Jag tycker det är ett "smart" köp då vita jeans passar med ALLT.

/ Amina Kerimova

Gillar

Kommentarer