En mer äventyrlig måndag

Stockholm har så vackra gator..

VR-CENTRET ligger på Sveavägen 14, inte alls långt från Sergels torg

OOTD

Balenciaga t-shirt och keps och ett par kostymbyxor

OOTD

Zara tröja, Gina jeans och Nelly skor

Hittade en bok på Urban Outfitters som jag tänker köpa inom en snar framtid

Denna gång åt vi på Friday's och inte på BERNS som jag har gjort de senaste gångerna jag varit i Stockholm

Super god mat!!

Alltså vilken dag det var igår!!

Som sagt, min bror fyllde ju 14 år och detta var vi ju tvungna att fira stort. Vi ville göra något extra och speciellt som vi inte gjort tidigare. Att vara i Stockholm är inget nytt i vår familj då vi bor en timme bort från Stockholm city och spenderar nästan varje helg och fritid vi har där. Men jag och min bror gillar alltid att hitta på något nytt och spännande. Jag hittade i alla fall Stockholms nya VR-center som ligger på Sveavägen 14, ett stenkast bort från Sergels torg (typ). Det var superkul!! Det man gör är att man går in i ett rum och har på sig VR-glasögon och nån ryggsäck och sen hamnar man i en annan värld. Vi bokade bara en upplevelse vilket var Ringwalker, vilket är spelet där man hamnar på Saturnus ringar. Alltså det var så himla läbbigt och läskigt i början, jag var tvungen att säga åt mig själv flera gånger att detta bara var ett spel. Men upplevelsen var så magisk så vi valde att köra en till. Andra gången körde vi "The Raft", det spelet gick ut på att skjuta aliens. Jag kan verkligen rekommendera att ni också provar åka dit. De har andra upplevelser också, man kan vara ensam eller i par. Varje upplevelse är från 10-15 minuter så det tar inte lång tid alls och det som gjorde hela upplevelsen bättre var all snäll personal som jobbade där. Super trevliga! Efter VR-centret gick vi bara runt lite och sedan åt vi på Friday's. Därefter kom vi bara raka vägen hem och hade en myskväll! Vad slår en dag på Saturnus och en intensiv fight med aliens, hahaha??? Hur var eran måndag då?

/ Amina Kerimova

Gillar

Kommentarer

En reunion och en födelsedag

Ännu en gång mat på Berns, och samma Tempura Veggie Rolls. (Rekommenderar starkt)

När jag kom hem så väntade jag och mamma till klocka 12 och sen sjöng vi för min bror som idag blir 14 år. <3

Köpte bland annat en kalender också, känner mig mer organiserad när jag har allt på samma ställe. Köpte denna på Glitter.


Även om det var en regnig dag igår så hade jag det jättebra med vänner. Jag träffade min kompis Erik som också bor i Spanien och går på den svenska skolan i Madrid. Han bor egentligen i Sundsvall (när han är i Sverige och "hälsar på") men han ska på konsert imorgon så han kom till Stockholm. Han kom till Stockholm med en annan tjej som heter Isabelle, hon bodde i Spanien i år precis som jag gjorde förra året. Hon kommer från Lund. Båda känner inte igen Stockholm bra så jag var en guide haha. Men vi gick runt lite på affärer och sen åt vi på Berns. På Berns träffade vi en bekant till oss som också bor i Spanien egentligen. Maten var iaf jättegod och stämningen var på topp. Sen när vi väl lämnade Berns började det spöregna så vi tog tunnelbanan hem till Erik. Han har en lägenhet i Östermalm, vi umgicks där en stund innan det var dags för mig att åka hem. Jag fick inte så många bilder för jag njöt av stunden och försökte vara social, men idag fyller min bror som sagt år och familjen ska åka och fira honom i Stockholm så i nästa inlägg blir det förhoppningvis fler roliga bilder.

/ Amina Kerimova

Gillar

Kommentarer

Benjamin & Gävle

Igår åkte vi och hälsade på min kusins nyfödda lilla pojke för andra gången.

Han heter Benjamin och de bor i Gävle. Visst är han supersöt, han är snart en månad. Det var verkligen mysigt, vi åt tacos och sen hade vi en massa kvalitetstid med Benji. Äntligen finns det en liten bebis i släkten som man kan skämma bort, haha. Saknar honom redan massor, jag ska verkligen försöka hälsa på flera gånger för jag vill inte missa hans uppväxt.

I alla fall, nu måste jag fixa mig för jag ska in till huvudstaden. Puss.

/ Amina Kerimova

Gillar

Kommentarer