En rakhyvel varje tjej behöver

För några dagar sen fick jag ett utskick skickat till mig från det relativt nyetablerade företaget Estrid. Jag har alltid haft väldigt svårt att raka mig med rakhyvlar från till exempel Venus och de andra märkena som producerar rakhyvlar för kvinnor. Jag har i snart fem års tid bara rakat mig med kill-rakhyvlar för jag upplever att de är bättre. De är gjorda för att raka ansikte och därför är de mer "sensative" än vad vanliga tjej-rakhyvlar är. Jag brukade alltid få sår på benen och de brändes och kliade så otroligt mycket med en vanliga tjej-rakhyvelar, därför valde jag en dag att prova en kill-rakhyvel och jag har inte slutat sen dess. Men igår åkte min kill-rakhyvel ner i sopporna för jag provade denna rakhyvel från Estrid. Har seriöst inte provat en bättre rakhyvel som är gjord för tjejer, resultatet blev nästan bättre än när jag rakar mig med en kill-rakhyvel.

Estrid är ett företag som för nuvarande har tre stycken rakhyvlar i olika färger: rosa, peach och space (lila). Många rakhyvlar ute på marknaden idag är inte till exempel miljövänliga. Estrids rakhyvlar är veganska vilket innebär att istället för at använda animaliska produkter i remsorna använder de naturliga ingredienser som ger ett lent resultat. För att få hem en rakhyvel prenumererar du, men du kan avsluta prenumerationen när du vill, detta innebär att medans du prenumererar så kommer Estrid skicka ut rakhyvlar/ rakblad till dig. I paketet får man en rakhyvel, en hållare (som håller rakhyveln på väggen), extra rakblad och skötselråd. Om du tycker att allt detta låter som en "dream come true" så tycker jag att du ska kolla in deras hemsida, klicka här.

/ Amina Kerimova

Gillar

Kommentarer

Minisemester hemma

Godingar! Om ni bara visste hur mycket jag har att berätta, till exempel vart jag har hållit hus de senaste två veckorna. Direkt efter min deprimerande tenta tog jag flyget till Stockholm och var med min familj i fem dagar. Fem dagar då jag bara fick tid att mysa och umgås med min fina familj. Att vara hemma gav mig nästan mer hemlängtan då jag insåg att tiden var knapp och hur lite jag ville tillbaka till verkligheten. Förra veckan var jag tillbaka på universitetet och rutinerna har fortsatt att rulla sen dess.

Medan jag var hemma, åkte jag och mamma på en konsert, nämligen på mammas största idol (Tarkan). Innan konserten var vi på den mycket omtyckta restaurangen Eataly. Jag beställde in tryffelpastan och OOO MYY GOD, va den var god hörni! Rekommenderar starkt att ni besöker Eataly. MEN, om jag får klaga på något med restaurangen så är det väl att det är så hög volym på musiken, vi hörde knappt varandra och var tvungna att skrika för att kunna bli hörda. Men maten var gudomlig.

Vad har ni gjort för kul?

/ Amina Kerimova

Gillar

Kommentarer

Cozy friday

Innehåller affiliate-länkar

Oj vad tiden går fort när man har fullt upp. Veckan har varit fylld med föreläsningar och tentaplugg. Denna vecka kan jag dock inte säga att jag varit produktiv då jag gått runt och tänkt på annat än skolan. Men man kan inte alltid vara på topp. Hur har eran vecka varit?

I dag är det ju äntligen fredag och ikväll ska jag unna mig med någon riktigt bra film. Filmtips nån? På tal om film, vill verkligen gå och se den nya JOKER filmen på bio. Alla verkar säga att den är så bra. Får se om nån vill gå med mig efter denna tentavecka.

Denna snygga outfit ni ser är hela vägen NA-KD förutom örhängena som är från GinaTricot (köpta för länge sen). Oj oj oj, vad NA-KD maxar sina höstkläder. Allt är så otroligt snyggt just nu och jag kan inte få nog med att hela tiden beställa nya plagg. Tröjan är så otroligt varm och har denna brons/ bruna färg som jag bara älskar, vill ni klicka hem den så klicka här. Byxorna beställde jag under sommaren men skickade tillbaka dem för någon idiotisk anledning? Men såg dem igen nu på hemsidan och klickade hem de igen och denna gången så behöll jag dem för att de matchar så jäkligt bra med tjocktröjan, är ni intresserade av byxorna så klicka här. Skorna har jag pratat så mycket om redan i alla inlägg så ni är nog trötta på mig men de hittar ni också här. Denna outfit får mig att känna mig väldigt stilig och väldigt höstig, LOVE it.

Sweatshirt here, Pants here, Mules here

/ Amina Kerimova

Gillar

Kommentarer